2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم ان شاالله به زودى دامنت سبز ميشه و فرزند يا فرزندانى سالم و صالح ك اومد تو زندگيت همه اين عمرت ...

قربونت دوست گلم انشالله 

انشالله خودتم نی نی گلتو سالم بغل بگیری ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

❔❓❔❓❔❓❔❓❔❓

بچه ها یه نظر سنجی کنیم ببینیم هم زمان با لیست منتظران لیست باردارها هم بذاریم مثلا سوره حجرات بخونیم که برای سلامتی و حفظ جنین از سقط خوبه. یعنی دو تا لیست داشته باشیم در روز، یکی برای اونایی که هنوز باردار نشدن صلوات و آیت الکرسی ، و برای باردارها سوره حجرات. از سن پایین بارداری شروع کنیم که استرس و ریسکش بیشتره. 

نظرتون چیه ؟؟ 🤔🤔

❔❓❔❓❔❓❔❓❔❓❔❓

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
به نظرم فردا برو آزمایش بده اگه باردار بودی دکتر بهت دارو بده  

بچه ها میگن هورمونت بخاطر مدروکسی پروژسترون  به هم ریخته 

وقتی میگی باردار شاید باشی چقدر واسم شیرین و آرامبخشه نصیب  همه منتظرها بشه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
بچه ها چندین بار این سوالمو پرسیدم ولی جواب ندادین شما برا یبوست بارداری چیکار میکنید؟ من تا الان ...

عزیزم منم مثل خودت هیچی رو من جواب نمیده الان که انجیر تازه میخورم ،شوهرم برام لواشک الو گرفته دارم اینارو امتحان میکنم شما هم سعی کن اینارو بخوری آب زیاد کلن بخور 

خیلی دیگه اذیت میکنه میدونم واقعان سخته زنگ بزن دکتر یه شربت بگیر بخور چون تحملش سخته بیشترا میگن تا اخر بارداری با مادرها هست 😑😑

منم حالت تهوع و... فعلا کم شده یعنی دوروز ندارم  ولی گشنمه کدام مدام در حال خوردن هستم 🙈🙈🙈 ...

خدا رو شکر ان شاالله که دیگه برنگرده من فقط یه روز خیلی گشنم میشد کلافه شده بودم اما دیگه نه اونجوری نشدم من ۵۸بودم تو بارداری شدم ۵۶الانم زور زدم ۵۷،😅

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه ها چندین بار این سوالمو پرسیدم ولی جواب ندادین شما برا یبوست بارداری چیکار میکنید؟ من تا الان ...

شربت لاکسی ژل خوبه من وقتی میوه جواب نمیده میخورم الان مامانم رب الوچه درس کرده اونم میخورم خیلی خوبه 

❔❓❔❓❔❓❔❓❔❓ بچه ها یه نظر سنجی کنیم ببینیم هم زمان با لیست منتظران لیست باردارها هم بذاریم مثلا س ...

خیلی هم عالی 🙋‍♀️👌👌  

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچها یه استرسی گرفتم جدیدا رو مخمه تا برم غربالگری دلم تو دلم نیست صدای قلبشو بشنوم شما هم بی تاب بودین 

همش میگم هستش داره رشد میکنه یعنی ،کاش زود تموم میشد این دوران 🥺

بچها یه استرسی گرفتم جدیدا رو مخمه تا برم غربالگری دلم تو دلم نیست صدای قلبشو بشنوم شما هم بی تاب بو ...

من ریلکس بودم تا غربالگری قبلش یکم استرس داشتم اما توکل کرده بودم بخدا