2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
من بی بی چک زدم یک هاله کمرنگ که به زور دیده میشه افتاده چرا بی بی چک ها اینطوری شده؟ یا خیلی پر رنگ ...

مگه روز چند انتقالی چرا بی بی چک زدی صب میکردی ۱۳میزدی که حسابی خوشحال بشی 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم این ماه پیاده روی مداوم داشتم و دیگه آرژنین داشتم دیگه نمیدونم دلیلش ایناست یا چیزی دیگه  ...

اینجور تغییرات برای کسی که مشکلی هم نداره معمولا پیش میاد، ایشالا هرچی خیره برات رقم بخوره عزیزم

حس نمیکنی شاید باردار باشی؟  

من بی بی چک زدم یک هاله کمرنگ که به زور دیده میشه افتاده چرا بی بی چک ها اینطوری شده؟ یا خیلی پر رنگ ...

مارکش چی بود؟ این چند وقت مدیکور و یونی تست مثبت کاذب زیاد دیدیم از بچه ها، عکسشو بذار ببینیم 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

خانومایی ک با میکرو باردار شدید ادامه بارداریتون مثل باردار های طبیعی بود یا آمپول و استراحت داشتین اگه داشتین تا چند ماهگیتون بود مشکل خاصی داشتین یا همه چی نرمال بود زایمان حتما باید سزارین باشه یا طبیعی هم می شه؟؟

مگه روز چند انتقالی چرا بی بی چک زدی صب میکردی ۱۳میزدی که حسابی خوشحال بشی 

من انتقال ندادم منتظر هستم پریود بشم اگه دکترم باشه برم سیکل انتقال که پریود تشریف نمیاره 

۸ روز عقب انداختم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
من انتقال ندادم منتظر هستم پریود بشم اگه دکترم باشه برم سیکل انتقال که پریود تشریف نمیاره  ۸ ر ...

شاید واقعا بارداری صب کن نشدی برو ازمایش انشاءالله که بارداری عزیزم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
خانومایی ک با میکرو باردار شدید ادامه بارداریتون مثل باردار های طبیعی بود یا آمپول و استراحت داشتین ...

عزیزم میکرو و ای وی اف یکیه فقط ی فرق خیلی کوچلو دارن میکرو اسپرمو خودشون  ب تخمک میزنن ای وی اف قرار میدن رو ب روی هم یعنی من وشما هیچ فرقی با بقیه بچه ها نداریم منم میکرو کردم تا فعلا اول بارداریمه امپولامو همچنان دارم ادامه میدم استراحت مطلق باشی روحیت داغون میشه برو بگرد خوش باش فقط خودتو خسته نکن ادامه امپولا بستگی ب دکترت داره 

دوستای گلم تو اتاق انتقال یه مشاور بود که به ما گفت جای آمپول رو ماساژ ندید و کیسه آب گرم قرار ندید روش چون دارویی که مثلا باید تو ۱۲ساعت تو بدن جذب بشه با ماساژ تو زمان کمتری جذب میشه و بقیه روز بدن بدون دارو میمونه!

بله هر از گاهی میخورم،ممنون گلم

خود متفورمین هم لاغرکننده هستش .روزانه باید حداقل ۷ تا خرما بخورین تا قند بدنتون تامین بشه چون برای بدن و فعالیت ارگانها و سلولها نیازه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...