2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
انا جان شما هم gcsf رو نیم ساعت قبل انتقال زیر جلدی به بازو زدی؟من فکر میکردم داخل رحم تزریق میشه!!! ...

برا من زیر جلدی بود حتی دکتر گفته بود دور ناف اونجا به بازو تزریق کردن.......

نگران نباش.......

راستی احتمال استخون درد داری نگران نشیا.......

من که مثل معتادا به خودم میپیچیدم.....

منی که مسکن نمیخورم دو تا استامینوفن یه جا خوردم از شدت درد ولی اصلا اثر نکرد پس سعی کن اگه احیانا درد داشتی تو نخوری چون اگه درد داشته باشی اثر نداره......

نهایت یه روز درد میکشی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان شما هم gcsf رو نیم ساعت قبل انتقال زیر جلدی به بازو زدی؟من فکر میکردم داخل رحم تزریق میشه!!! ...

عزیزم تو که هنوز نزدی.......

روز انتقال بگو دکتر گفته داخل رحمی ببین نظرشون چیه......

به نظرم اگه داخل رحم گفته همون داخل رحم تزریق کن شاید اثرش بیشتر باشه ولی برا منو به بازو زدن.......

پس شب قبلش ن ز د ی ک ی نباید داشته باشی......

البته فکر کنم با مراقبت میتونی داشته باشی.....

حالا بپرس......

مهم به ا ر گ ا س م رسیدن تو هست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس سس اصلا نخورید چون توش تخم مرغ خامه داره☝️....انا جون گفتم بهشون✋😁😁

آفرین بهت عزیزم..........

چه خوب اطلاع رسانی کردی......

تخم مرغ خامه داره!!!!!!!

یعنی اشتباه گفتن بهم؟!!!!!!منم اینجوری فکر میکردم....کاش میپرسیدم ازشون... بخدا بیچاره م کردن این س ...

عزیزم نگران نکن خودتو زنگ بزن ببپرس.......

أنا جون من واقعا گيج شدم يعني شما كل بارداريت سردي نخوردي اصلا؟؟واينكه سردي و گرمي با هم بخوري فايده ...

عزیزم واسه همین میگم از کسی تقلید نکن دیگه چون بدنها با هم فرق دارن.........

من فقط و فقط گرمی خوردم و مرغ و ماهیم با ادویه جات گرم کردم قبل انتقال ادویه زدم بعد انتقال زردچوبه و زنجفیل......

یعنی چون طبعم شدیدا سرد بود درستش این بود من این جوری تغذیمو کنترل کنم.....

عزیزم ببین من تازه ماه سوم بارداری که رسیدم حس کردم طبعم داره رو به گرمی میره و دست و پاهام دیگه یخ نیستن.....

از اون به بعد ترکیبی خوردم یعنی سردی و گرمی رو با هم که تعادل حفظ بشه.......

من کلا لبنیات رو زیاد دورش نرفتم چون هم برا آندومتریوزم خوب نیست هم برا طبعم......

فقط از ماه سوم بارداریم شیر و خرما خوردم که به بدنم لبنیات برسه.....

خلاصه از من بهت نصیحت کارهای دیگرانو دنبال نکن چون مثلا شاید روال من برا تو خوب نباشه.......

خودت اول باید ببینی طبعت گرمه یا سرد.......

بعد بر اساس اون بخوری.......

من گرمي ميخورم ماست ميخورم باهاش ، مثلا برنج سرديه قرمه گرمي با هم بخورم اثرگرمي رو ميبره؟ ببخشيدا خ ...

عزیزم برنج هم آبکش باشه سردیه کته گرمتره......

من کلا کته درست میکنم......

عزیزم واسه همین میگم از کسی تقلید نکن دیگه چون بدنها با هم فرق دارن......... من فقط و فقط گرمی خورد ...

طبعم گرمه و إز اول انتقال سردي خوردم ، الانم پاهام سرده ولي دستام گرمه

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
جواب ازمایشم را گرفتم صد و بیست شده بتام.خیلی پکرم.نکنه دو برابر نشه بعد چهل و هشت ساعت.خواهشا بیایی ...

مبارکه  عزیزم میشه استرس نداشته باش اگه قراره نشه مثل من زیر ۱۰ میشد خوشحالم برات دوستم😘

جواب ازمایشم را گرفتم صد و بیست شده بتام.خیلی پکرم.نکنه دو برابر نشه بعد چهل و هشت ساعت.خواهشا بیایی ...

ایشالا میشه نگران نباش

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان