2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
سلام خوشگلم فسقلی من چطوره اذیت که نمیکنه انشاالله بارداری سالمی داشته باشی ممنون از دعای قشنگت قشنگ ...

ما هم خوبیم شکر خدا 🥰

نه بابا این فسقل همش رحمت و برکته اذیت نداره معصوم خدا 🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خانما من انقد شیرینجات رو حذف کرده بودم و قبل تخمک کشی شیرینی و قند نخوردم تا انتقال و بعد بارداری ه ...

با دو تا دونه شیرینی خامه ای واقعا هیچی نمیشه، بگیر یکبار بخور که یک کم ویارت برطرف شه

نوش جونت

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم خیلی محبت داری 💗🙏🏻 من اصلا ایران زندگی نمیکنم، پارسال هم که برای ivf اومدم هیچکدوم از ...

دقیقا همینطوره

دو چیز خیلی مهمه تلاش و توکل 

و با این دو چیز حتما به نتیجه میرسی حتی اگر همه راه ها رو رفته باشی حتی اگر خسته باشی

هیچ وقت نباید نا امید یا متوقف شد

زندگی جاریست

با همه تلخی ها و شیرینی ها

که ان شاء الله فقط شیرینی پیش روی شما و بقیه دوستان باشه.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
واااای این حرفا از همه چیز بدتره، به منم یه بنده خدایی از خانواده شوهرم که نزدیک هم هست چند روز بعد ...

اله جانینان انشاالله که این فسقلی بزرگ میشه و عروسیشو ببینی عزیزم آره منم لبخند میزنم چی بگم خب 

خدا از تمام درد و دل آدما باخبره 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اله جانینان انشاالله که این فسقلی بزرگ میشه و عروسیشو ببینی عزیزم آره منم لبخند میزنم چی بگم خب  ...

الهی آمین عزیزم، ان شاالله همگی با هم خوشبختی و عاقبت بخیری دوردونه هامون رو ببینیم 😍🤲

اره منم موافقم منم هفته قبل تو مهمونی خیلی عادی رفتار میکردم اما بودن چند نفر که گفتن چته قیافه شو خ ...

عزیز دلم...

واقعا دیگه نمیدونم چی بگم...

الهی بحق امام حسین به زودی دامنت سبز بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
انشالله بزودی دو قلو باردار میشی و این روزها یادت میره 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ولی به امید خدا اینبار بار ...

ممنون از دعای قشنگت عزیزم انشاالله انشاالله انشاالله 

می‌دونی جو خونوادگی ما جوریه که نمیشد رفت و آمد زیاد بود الان برا همین اومدیم یه جای دور اجاره کردیم و انشاالله ایندفعه هم مثبت میشم هم به کسی نمیگم 

من چون به خونه مامانم نزدیک بودم عروسا میگفتن فاطمه نیست نمیاد و جویا میشدن اول خیلی بهانه آوردیم آخرش مثبت که شدم گفتم حامله هستم اما لک بینی دارم و دکتر استراحت تجویز کرده خلاصه بعدش همشون میگفتن بهمون نمیگفتی اما می‌دونم اونا الان میگن بعدش میگفتن چرا نگفتی یه کاری میکردیم اما الان تصمیم گرفتم نگم جاریم میگه بخودم بگو میام مراقبت میشم و به کسی نمیگم اما خودم راضی نیستم چون جاریم نمیدونه آی وی اف کرده بودم 

برام دعا کن خواهری اون سر دنیا دلت برامون دعا می‌کنه و باهامونه انشاالله ایندفعه که تو هم دست پر باشی و سه قلو باردار بشی 😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم همه چیز نرماله شکر خدا، ان شاالله تا آخر بارداری همینجور هم خوب و عالی پیش میره و به سلامت در ...

مرسی عزیزم ان شاالله 😍

همچنین خودت دیگه از این ب بعدش راحت باشی وب سلامتی نی نی خوشگلت و بدنیا بیاری ☺️😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من پارسال بعد دومین سقطم خاله ام رو اتفاقی نو خیابون دیدم با دخترش گفت میدونستی نازی حامله اس؟ الکی ...

یه لحظه تصور کردم این لحظه رو..واقعا قلبم درد اومد.واقعا بعضیا شعور انسانی ندارن.خداروشکر خارجی و نمیبینیشون..بخاطر همین من از روند درمانم و سقط پارسالم هیچ کس خبر نداره حتی مامانم..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
میگم یعنی زیاد نیست 38 هفته؟

نه عزیزم عالیه واقعا اگه تا ۳۸هفته برسونی بچه ها هر چی اون بمونن بهتره براشون البته زودتر هم بیان اشکال نداره 

الهی عزیزمممممم، منم از چند ماه قبل انتقال شیرینیجات رو حذف کردم بعد بارداری که دیگه بدتر، الان چند ...

حالا یه ذره بخور اشکال نداره من ک بهش حساسیت دارم میخوزم خفه میشم

ما هم خوبیم شکر خدا 🥰 نه بابا این فسقل همش رحمت و برکته اذیت نداره معصوم خدا 🌹⁦❤️⁩

ای جونم شکر خدا که حالت تهوع و اینا نداری انشاالله که روز زایمانت😍😍😍🙏🙏

الهی آمین عزیزم، ان شاالله همگی با هم خوشبختی و عاقبت بخیری دوردونه هامون رو ببینیم 😍🤲

الهی آمییین انشاالله انشاالله انشاالله 

عزیز دلم... واقعا دیگه نمیدونم چی بگم... الهی بحق امام حسین به زودی دامنت سبز بشه

ممنون جونم انشاالله تو هم حاجت روا بشی انشاالله گره از مشکلاتت باز بشه جونم الان برات صلوات میفرستم

حالا یه ذره بخور اشکال نداره من ک بهش حساسیت دارم میخوزم خفه میشم

میترسم، چند روز پیش قند ناشتام خیلی پایین بود گفتم یکم حلیم بخورم بعدش به سختی قندم اومد پایین، قند 2 ساعته م 240 بود 😐