2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان عزیز  در حال پاک کردن حبوبات برای نذری محرم هستم  برای تک تکتون با اسم دعا ک ...

عزیزم انشالله نذزتون قبول درگاه حق  پیامتون رو خوندم چقدر احساساتی شدم انشالله  دامنشون سبز بشه بحق امام حسین  من دو روز انتقال دادم در دعای خیرتون فراموشمون نکنید 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه اگه کسی میتونه کمک کنه من همینکه شیاف میذارم لکه بینی پیدا میکنم الان چیکار کنم بذارم  مقعد ...

سلام هیوا جان بخاطر شیاف نیست گاوندباقی مانده خون و... هست که میاد بیرون تا دو سه روز امکان داره ادامه داشته باشه گیا بری ادرار کنی خارج بشه نگران نباش خواهشا 

سلام دوستان عزیز  در حال پاک کردن حبوبات برای نذری محرم هستم  برای تک تکتون با اسم دعا ک ...

سلام عزیزم، به به خوش به سعادتتون، قبول باشه گلم، التماس دعای فرج و عاقبت بخیری 🥰🤲🌹

ان شاالله سال دیگه همین موقع سه نفری حبوبات پاک میکنید 😍 😁🤪

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

الحمد للَّه الّذی ینزل الغیث من السّماء، و ینشر رحمته لعباده، اللّهمّ لک الحمد عدد کلّ قطره نزلت من السّماء منذ کانت، و عدد کلّ قطره تنزل منها ما دامت، اللّهمّ اجعلها صیّبا هیّنا، و غیثا نافعا، و مطرا موافقا، مبارکا فی أوله و آخره، و بدءه و عاقبته و مهبطه و مجراه، و مغیظه و مسیله و مستقرّه، و ما ینشأ علیه و ما ینبت به، و اجعله سببا للأمن و العافیه برحمتک یا أرحم الراحمین».

ببه نیت تک تکتون زیر بارون این دعا رو خوندم و از خداوند خواستم انشالله که دامن تمام زنان سرزمینم سبز بشه و هیچ زنی در حسرت مادر شدن نباشه

به نیت دوستان تو تاپیک هم حدیث کساء و زیارت عاشورا خوندم 

انشالله حاجت روا بشید دوستای خوبم 

🤲🤲🤲

عزيزم ان شاالله قبول باشه و تو دليات بسلامتى پا ب دنيا بذارن بحق صاحبان ماه و صاحبان نذريتون

ان شاالله از دعاى خيرت بقيه دوستهاو خانم هاى چشم انتظار از انتظار دربيان و مامانهاى باردار روزهاى بارداريشون رو بسلامتى و بدون دغدغه طى كنن

حاجتروا بشين الهى💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
برا من ۱۵۰ بود که یک ساعت بعد از خوردن گلوکز دادم ،، عجیبه که اصلا هیچ سنخیتی با هم ندارن... دکترم ...

زى زى حون قند برنج ابكش ك ميگن بيشتر از كته هست

نميدونم بر چ اساس و دليل علميشو الان يادم نيس ولى در اين زمينه خيلى شنيدم و حتى چاق كنندگى برنج ابكش هم بيشتره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الحمد للَّه الّذی ینزل الغیث من السّماء، و ینشر رحمته لعباده، اللّهمّ   لک الحمد عدد کلّ قطره ...

😭😭😭

چقدر تو خوبى

ان شاالله خير و بركتشون برگرده ب خودت و زندگيت و تو دلى هات❤️❤️❤️

😭😭😭 چقدر تو خوبى ان شاالله خير و بركتشون برگرده ب خودت و زندگيت و تو دلى هات❤️❤️❤️

فریناز عزيزم لطف داری 

کاری جز دعا کردن در حق دیگه نمیتونیم بکنیم 

این کوچکترین کاری که تو این روزها و ایام میتونم انجام بدم 

امروز حال دلم عجیبه 

از صبح مداحی گذاشتم دارم کارهای نذری ایام محرم رو انجام میدم اشکمم بند نمیاد 

ایام محرم خیلی دلتنگ بین الحرمین میشم 

کسایی که رفتن کربلا میدونن چی میگم اونایی هم که نرفتن از خدا میخوام که قسمت شون بشه 

🤲🤲🤲

سلام دوستان من این کاربریم بعد از تحریم دوباره وصل شد 😂😂 حرف گردنی زده بودم تعلیق شدم دوباره وصل شدم دیگه با کاربری خودم میام بچه ها جون من شنبه میرم سونو ساک بارداری برام خیلی دعا کنید مرسی😘😘😘😘