2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
بچه ها اینارو الان زدم همون لحظه اینجوری نشد کم کم هاله انداخت و اینکه من اچ سی جی زدم قبل پانکچر مم ...

نه عزیزم مثبته،منم 36 ساعت قبل پانکچر HCG زدم ولی اون اثرش تا الان دیگه رفته،خیالت راحت مامان شدی رفت❤️❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها اینارو الان زدم همون لحظه اینجوری نشد کم کم هاله انداخت و اینکه من اچ سی جی زدم قبل پانکچر مم ...

قبل پانکچر زدی تو انتقال که نزدی 

این مثبت گلم 

مبارکت باشه عزيزم 

روز 14،15 برو از بده خیالت راحت بشه 

ممنون که جواب دادی عزیزم. از شهریور تا اسفند منظورت چیه؟ من خرداد ماه هیسترو‌ شدم.تیر ماه انتقال. ...

از شهریور سال 1400 تصویب شد منظورم اینه اگه از شهریور به بعد عملی انجام دادی تخمک ک‌شی انتقال بهتون تعلق میگیره 

گلم شهریور 1400 

پس اگه خرداد 1401 بودی بله بهتون تعلق میگیره 

از شهریور سال 1400 تصویب شد منظورم اینه اگه از شهریور به بعد عملی انجام دادی تخمک ک‌شی انتقال بهتون ...

ممنون عزیزدلم.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
باورم نمیشه 😭😭😭😭ای خدا

مبارکه عزیزم. خداروشکر🌹😘

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
عزیزم به چیزی شرطیش کردین؟  تکون؟  بغل؟  سینه؟

نه آنا جون شبا که میشه قشنگ سرحال میشه چشا باز بازی میکنه با خودش کاری که باید روز بکنه ونمیکنه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم یه پیشنهاد برا واکنسش....  از بهداشت آوردی قطره ش رو بده وقتی خوابید تو خواب پاهاشو با ر ...

مرسی عزیزم حتما همینکارو میکنم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم اپلیکیشن بی بی کییر رو نصب کن....  برا کنترل رشدشم خوبه....  برا ثبت یه سری اطلاها ...

آنا جون پسر من چند روزه خیلی زور میزنه یبوست نداره در روز چندبار پی پی میکنه ولی همش در حال زور زدنه چیکارش کنم؟ خیلی اذیت میشه بچم

نه عزیزم پیش دکتر میلانی تو رشت رفتم  نه هفته و دوروز هستم پس میخورم  شما آسپرین کی میخو ...

من شبا موقع خواب میخوردم عزیزم انوکسارو تو روز تزریق میکردم آسپرینم شب موقع خواب