2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045889 بازدید | 684488 پست
سوال دارم  میگم کسی ک مشکل ضخامت رحم داره  و میخاد بره برای انتقال خب میگن ورزش و پیاده ...

پیاده روی مایعات زیاد موقع پری.نیاز به ورزش نیست.

کلم بروکلی ولوبیا سبز خوبه.برای ضخامت

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم منم روزی ۶ تا استرادیول میخوردم ضخامتم بالا نرفت به نظرت اکوین جواب میده

معمولا دکترا تمام تلاششونو میکنن ک این موردو حذف کنن اگر اوکی بود و مشکل نداشت مطمئن باش بت میدادن یه مشکلی حتما ایجاد میکنه ک تا حد ممکن نمیدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیاده روی مایعات زیاد موقع پری.نیاز به ورزش نیست. کلم بروکلی ولوبیا سبز خوبه.برای ضخامت

ببین انتقال جنین از یه مروز ب مرکز دیگه خیلی سخته مخصوصا ک الان مرکزها بهانه کردن به شرایط کرونا و اصلا این کارو نمیکنن 

من میخاستم جنینمو انتقال بدیم قبول نکردن گفتن ما اصلا این کارو نمیکنیم چون جنین الوده میشه اگر میخاستیم این کارو کنیم تو این وضعیت بهداشت بهمون بخاطر شرایط کرونا اجازه نمیداد

@زینبی_بابا   عزیزم  دیگه نمیای اینجا 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام عزیزم خوبی  دیروز زنگ زدم مام گفت 20 تا جنین 70 تومن  رویان 4 تا جنین 30 تومن رویان ...

مام خیلی گرونه همه چیش منم دوس داشتم برم اونجا ولی خیلیی قیمتا بالاس چرا نمیری رویان؟