2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شالله نمیاد عزیزم چند وقته اقدامی؟

۴ساله ازدواج کردم قبلش شوهرم میگفت بچه نمیخوام اما من چون میدونستم تنبلی دارم هر ازگاهی دکتر میرفتم اما از برج ۹ پارسال بطوری جدی پیگیری کردم درمانمو ماه پیش یه فولی ۲۵ و ۱۶ داشتم ک باردار نشدم این ماه قرار شد دکتر ازادسازی بنویسه ک از شانس خیلی ..... کیست داشتم گفت خطرناکه

ممنونم قشنگم خیلی خسته شدم از متلک شنیدن از بقیه 🥺🥺 خداروخسته کردم انقدر صداش زدم

عزیزم ان شاللله جواب میگیری ولی از من بشنو حتمااا قبل مصرف این داروهای هورمونی ب همسرت بگو ازمایش بده 

من خودم زود فهمیدم مشکل همسرمو ولی خیلیارو دیدم دکتر بدون در نظر گرفتن اسپرم همسر فرط و فرط امپول و دارو هورمونی نوشته 

عزیزم ان شاللله جواب میگیری ولی از من بشنو حتمااا قبل مصرف این داروهای هورمونی ب همسرت بگو ازما ...

وقتی بهش میگم ازمایش قاطی میکنه میگه اصلا بچه نمیخوام  انگار فحشش میدم میگم ازمایش بده با اینکه قبلش کلی قربون صدقش میرم😑 

چاره ای نیس این ماه باردار نشدم یه کاریش میکنم باید آز بده

سلام بچه ها یه سوال من ازمایشم‌همه چیزم نرمال بود ب جز اینکه تو ادرارم خون بود این مشکل و از اول داش ...

به من گفت عفونت بارداری 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
وقتی بهش میگم ازمایش قاطی میکنه میگه اصلا بچه نمیخوام  انگار فحشش میدم میگم ازمایش بده با اینکه ...

همه اقایون نسبت ب ازمایش اسپرم گارد میگیرن 😂

خب واقعاا هم یکم یه جوریه دگ😇😇

ولی تلاش کن راضیش کنی عزیزم 

ان شالله قبل ازمایش اسپرم و این داستانا مادر میشی🥰🥰