2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوم.کلا دوبسته جنین داشتم

عزیزم ببین تو یه قدم از من جلوتری.... 

من هر دفعه فقط به اندازه اوم انتقال جنین داشتم.... 

یعنی هر دفعه پانکچر شدم.... 

کلی هزینه و منفی.... 

اما دفعه سوم عجله نکردم سعی کردم الکی الکی وارد سیکل نشم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم انشاالله که فردابایه بتای خوب دلت شادبشه

انشالله عزیزم چی شد شما رفتی مرکز

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
دوم.کلا دوبسته جنین داشتم

https://www.instagram.com/p/Ce6kYkSoW39/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم امروز ب نیتت دعای معراج خوندم ان شاالله که فردا خوش خبر بیای و حس شیرین مادر شدن رو بچشی& ...

ممنونم عزیزدلم خیلی لطف کردی خدا ازدهنت بشنوه انشالله😘🥰🤲🏻🤲🏻

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
صدتا دکتر رفتم یکی تشخیص نداده .همه میگن نازایی ناشناخته داری

عزیزم خوب چیارو بررسی کردن؟ 

۶ ماهگی سقط کردی جنین رو بررسی کردن؟

ازمایشهای ایمنی و انعقادیو دادی؟ 

من صبح رفتم سونوفقط ساک حاملگی دیده شد،گفتن بازهفته دیگه دوباره برم سونو،هنوزلکه بینی دارم دعاکن قطع ...

خوب خداروشکر انشالله قطع میشه عزیزم خیلی فکرم درگیر شما و مامان رقیه بود...شیافا و امپولتو اضافه نکردن؟

ولی ۱۹۸ زیاد بالا نیس فک کنم با رژیم درست بشه باز دکترت ببین چی میگه دوباره یه هفته بعد تکرارکن

الان پیام داد که خوبه.اما چیز دیگه ایی نگفت سونو داشتم رفتم انجام دادم اوکی بود.دو هفته دیگه هم تکرار قند دارم.بتا زده بودم خیالم راحت تر بود.دعا کن خوب پیش بره

سلام به همه ی دوستای خوبم ،من رفتم مرکز سونوگفتن ساک حاملگی دیده میشه ولی هنوزجنین وضربان مشخص نیست ...

خدارو شکر عزیزم.....