2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
سلام دوستان خوبین میگم بتا باید چند باشه از من ۴۲۴۵ بود غیر از اینکه نشون میده مثبته معنی دیگه ای ...

سلااام

روز چندمى😍😍😍

اگر روز ١٤-١٥ هستى آرهههههه

نشون دهنده دوقلويى هم هست😍😍😍💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@parvane2     عزیزم ب نیتت دعای معراج خوندم ان شاالله که چند روز دیگه خدا دلت و شاد کنه ...

مرسی گلم خدا نینی هاتو برات حفظ کنه.صدبرابر این حال خوبی که بهم دادی برگرده به خودت

سلام دوستای گلم 😍 😍 😍 😍دلم براتون یه ذره شده  اومدم بگم به یادتون هستم راستی من نبودم کسی ...

سلام عزیزم

امروز دیگه داشتم حسابی دعا می کردم که حالتون خوب باشه و سرگرم زندگی باشین چون غیبتت  تون طولانی شده بود

و بچه ها هم در نبود شما فرصت رو غنیمت شمردن و هم استراحت مطلق کردن و هم تغذیه عجیب غریب (شوخی کردم😅)

ولی کماکان بگی نگی بازم بعضی وقتها دنبالش هستن👀😄

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستای گلم 😍 😍 😍 😍دلم براتون یه ذره شده  اومدم بگم به یادتون هستم راستی من نبودم کسی ...

وای سلام زینبی جان خوبی عزیزم  

بیشتر بچه ها جدیدن.

آنا جون همش میاد سرمیزنه.داداشم هست ساراجون

چند روز پیش یکی از بچه ها دنبالت بود .فکر کنم دلارام بود.

این هفته چندتا مثبتی داشتیم.

منم روزنهمم بی بی زدم منفی شد .دیگه استراحت مطلق نداشتم

نمازمم مثل خانوما میخونم.فقط سنگین بلند نمیکنم

گفتم تاروز عرفه صبر کنم خدا چی میخواد.

خیلی التماس دعا 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم اگر میتونی نرو بدترین چیز برای هماتوم ماشینه، مخصوصا راه طولانی، حداقل تا غربالگری عقب بنداز& ...

نمیشه 🥺🥺🥺

چون معرفی نامه داده برای دکترم تو رشت 

که چهارشنبه برم پیشش ویزیت شم و... 

خود دکتر گفت برو حالا توکل به خدا میرم ن ماشین دراز میکشم 

من امروز ۱۷ انتقالم 😍😍😍😍😍😍😍😍 خودمم شک کردم چراعددش اینه کاش دوقولو شه

سلام گلم مبارکه.بی بی نزدین شما قبل ازمایش؟چندتا انتقال بود؟بلاست.چند روزه بودن؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
من امروز ۱۷ انتقالم 😍😍😍😍😍😍😍😍 خودمم شک کردم چراعددش اینه کاش دوقولو شه

ان شاالله همونى ك ميخواى و مصلحتت باشه

بتاى اولت چند بود؟

من روز ١٤ بتام ١٠٠١ بود روز ١٧ بتا ٣٠٢٥ اما ي دونه جوجه دارم

ان شاالله خير باشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام گلم مبارکه.بی بی نزدین شما قبل ازمایش؟چندتا انتقال بود؟بلاست.چند روزه بودن؟

عزيزم قصه ت رو خوندم😍😍

واقعا بهت تبريك ميگم با اين دل بزرگت

منم خيلى دلم ميخواست بچه ب سرپرستى بگيرم اما چون تو شهر خودم نبودم نميتونستم تنها دنبالش برم و شوهرمم شديدا مشغله كارى داره

بنظرم قشنگ ترين كار رو كردى و دل بزرگى ميخواد واسه اين كار

خدا قشنگ ترين درهارو ب زندگيت باز كنه و ان شاالله به زودى خبر خواهر يا برادر دار شدن اون پسر گلت رو بهمون بدى ب حق پنج تن🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️