2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام‌خانوما من امروز روز سوم‌انتقالمه دوتا جنین بلاست ۵ روزه انتقال داده بودم‌. از دیشب یه درد شبیه ...

منم ازدیروز که روز سوم انتقالم بود دل دردای پریودی داشتم ولی لک ندیدم بد به دلت راه نده فداتشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بابا حساس نباش بچه مهمتره 😍

اره الان واقعا نه تمیزی خونه مهمه نه هیچی فقط سلامتی نی نی ها من ک خیلی حساسیتم و کم کردم 😅

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم شما دوتا انتقال دادی دوتاشم گرفت؟

اره عزیزم دوتا بلاست انتقال دادم سونو اولی گفت یه دونه اس سونو قلب گفت مثل اینکه پشت هم بودن دیده نمیشدن 

اره عزیزم دوتا بلاست انتقال دادم سونو اولی گفت یه دونه اس سونو قلب گفت مثل اینکه پشت هم بودن دیده نم ...

وااااییی راست میگی؟منم دوتا بلاست انتقال دادم عاااشق دوقلوام خداکنه برای منم جفتشون بمونن 😍😍😍😍🥺خدا حفظشون کنه برات 💖🌹

انشاالله مگه این روزا میگذره نت تازه ۱۶باید برم ازمایش🤦🤦

من موقع انتقال خونه مامانم بودم خدا رو شکر تنها نبودم روزا میگذشت تنهایی ادم دیوونه میشه خودتو سرگرم کن مثلا یه سریال شروع کن ب دیدن یا رمان و کتاب بخون ک بگذره روزا استرس نکشی استرس بدتر ان شاالله که یه بتای خوشگل ببینی 

وااااییی راست میگی؟منم دوتا بلاست انتقال دادم عاااشق دوقلوام خداکنه برای منم جفتشون بمونن 😍😍😍😍🥺 ...

ان شاالله که دوتاش هم بگیره مامان دوقلوها شی 😍😍

من موقع انتقال خونه مامانم بودم خدا رو شکر تنها نبودم روزا میگذشت تنهایی ادم دیوونه میشه خودتو سرگرم ...

من همسرم خونس بیچاره همه کارامو میکنه خونه مامانم پله زیاد داشت نتونستم برم ازطرفیم چون کسی نمیدونه جز مادرم و خواهرم دوهفته میرفتم اونجا همه میفهمیدن .ولی خب قراره هفته جدید بیان چند روز پیشم باشن .راستش استرس ندارم بار اولم خیلی استرس داشتم ولی اینسری ندارم زیاد خداروشکر 

من همسرم خونس بیچاره همه کارامو میکنه خونه مامانم پله زیاد داشت نتونستم برم ازطرفیم چون کسی نمیدونه ...

عزیزم خدا رو شکر که استرس نداری تو خونه یکم راه برو درحده ده دقیقه یه ربع 

سلام‌خانوما من امروز روز سوم‌انتقالمه دوتا جنین بلاست ۵ روزه انتقال داده بودم‌. از دیشب یه درد شبیه ...

جنبن تو الان اندازه نوک خودکاره دختر😂

تازه من ک الان هفته شش هستم جنینم ۳میلیمتره

هیچی نیس خودتو نگران نکن

ترشحات تو این موقعیت همه دارن 

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم