2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046168 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیوا جون دعام کن شرایطم  خیلی خوب نبود هفته بعد سزارین میشم ۳۷ هفته ....دعا کن بچم سالم باشه&nb ...

عزیزم انشاالله بچه ات رو سالم میگیری بغلت و هیچ مشکلی پیش نمیاد و منم برات دعا میکنم آیت الکرسی و صلوات فرستادم برای سلامتی خودت و نی نی قشنگت🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
گفت ۳۷ تموم بشه ختم بارداری میدیم هفته بعد سزارین میشم گفتم زودتر قبول نکرد گفت خیلی جنین ضعیفه  ...

ان شالله که خیره عزیزم و خدای بزرگ حافظ شما و نی نی باشه برات دعا میکنم که ان شالله نی نی سالم بیاد تو بغلت و لذتشو ببری میدونم درخواستم شدنی نیست  ولی سعی کن استرستو کم کنی . قرآن بخون و به خدا توکل کن . خدا مهربونتر از اونیه که ما فکر میکنیم  عزیزم . سعی کن با مرتب کردن اتاق و وسایلش خودتو سرگرم کنی ان شالله که زمان زیادی تا دیدار فرشته کوچولو نمانده . در پناه خدا هستید عزیزم نگران نباش .

عزیزم سه شنبه هفته دیگه  ک وقت سونو دارم با این تفاسیر وارد هفته ۷ شدم یعنی شش هفته و یک روزم ...

نه نشون نمیده ببین اگه فردا میشه برو ساک و ببین در واقع براقلب دوهفته دیگه باید بری

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
رادیس جون منم از این پانکچرم همین سه تا جنین تشکیل شد چون شانس دوباره ندارم بخاطر اون منم میترسیدم . ...

الهی که دست پر برگردی عزیزم ❤❤❤ ان شاالله که مامان میشی گلم  و خدا نتیجه صبرت رو بده 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ..ماها درد همو میفهمیم 😔

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مرسی فدات شم . ال ارژنین ۱۰۰۰ ارم . روزی یکی میخوری ؟ 

نه ال ارژنین رو روزی دوتا میخورم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها ،من ۱۲ سال ازدواج کردم مشکل ناباروری هم از شوهرم بود ، سال ۹۴ ای وی اف کردم سقط شد ، یکسال بع ...

بلابدور باشه عزیزم .هیپرپلازی آندومتر رحم گرفتین؟

نه نشون نمیده ببین اگه فردا میشه برو ساک و ببین در واقع براقلب دوهفته دیگه باید بری

آره باید همینکارو کنم

فرداصبح جواب ازمایشم میگیرم میرم پیش منشی ک صبح هست ببینم کی خط اورژانس مطب رو جواب میده ک بهم تو پیام وقت سونو داد واسه هفته بعد

بگم اقلن این سونو اولی رو زودتر بندازن از نگرانی دربیام

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

@mairagg   عزیزم شما تاریخ انتقالت کی بود؟

باهم چند روز اختلاف داریم؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
@mairagg   عزیزم شما تاریخ انتقالت کی بود؟ باهم چند روز اختلاف داریم؟

برا من ۲۹اردیبهشت بود یه هفته و دوروز با هم فرق داریم منم پنج هفته رفتم برا ساک الان وقت خوبیه بری ساک و ببینی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام ققنوس جان و دوستای عزیزم دیروز  دکتر بودم مشکل بزرگی برام پیش اومده نمیگم کسی استرس نگیره ...

عزیززم 😔 ان شاالله دختر قشنگتون رو به سلامت بغل میکنین 🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ان شاالله همه چیز خوب پیش میره 🙏🏻🙏🏻

بلابدور باشه عزیزم .هیپرپلازی آندومتر رحم گرفتین؟

نمیدونم   این چیه یه کم بگو درموردش ، ضخامت رحمم خوبه  ولی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم