2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروانه جون ازمایش ندادی؟ بتای من که شد یک🥺

اله جانینان انشاالله ایندفعه عزیزم بتای تپل مپل انشاالله هر چی خیره برات پیش بیاد🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منم فردا میرم بیبی مم منفی بود

انشاالله پروانه بتات عالی باشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام منم بتام ۲ شد توکل به خدا

همین توکل بخدا که گفتی یعنی ایندفعه صد در صد مثبتی خدا دل بزرگتو حفظ کنه و انشاالله صاحب دوتا وروجک سالم بشی

ممنونم عزيزم الهی که قسمت خودت بشه  ممنونم از شما که کنارم بودید، قوت قلبم بودید، از خدا میخوا ...

قربونت برم، خیلی سختی کشیدی، امیدوارم بارداری خیلی راحتی داشته باشی و صحیح و سلامت بیان بغلت😍

میگم رقیه جان شما که بلاخره این مسافت رو طی میکنید چون از اردبیل به تبریز هم راه کمی نیست کاش همون ت ...

عزیزم چون همسرم تبریز عمل واریکوسل کرد اونجا دکتر همراه عمل تسه هم کرد و اسپرم فریز کردن که دیگ بقیه کارها رو هم اونجا انجام دادیم البته من هم اونموقع اطلاعات زیادی نداشتم و فکر میکردم با اولین انتقال مامان میشم ..خوب معلوم دیگ تهران هم بهترین دکتر ها رو داره هم امکاناتشون به روز و عالی هستن ولی این جایی که من الان میرم تو رشت چون فامیل هامون جواب گرفتن مامان و مادر شوهرم اسرار کردن بریم اونجا ..منم گفتم برم تهران و جواب نگیرم حالا بیا اینا سرزنش کنن‌ بگن ما گفتیم برو رشت..خلاصه تسلیم شدیم و اومدیم رشت این جا هم سه تا جنین تشکیل شد برامون ..خدا کنه این جا جواب بگیریم الان نزدیک دوسال همش تو رفت و آمد هستیم مثبت شه این خستگی ها از تنمون دربیاد یعنی فکر جاده که میکنم سست میشم ☹️☹️شما چرا نمیرین تهران؟مام رو خیلی تعریفش شنیدم من اگه رشت نمی‌رفتم مام میرفتم حتما

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم