2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
بچه هاايي كه بهم گفتن بعد قطع لكه بيني ٤٨ ساعت بعدش اسپرين رو شروع كنم همه براي مام بودن؟؟؟ يا مراكز ...

منم تا انتی اسپرین رو همش قطع و وصل کردم

تا اینکه توی انتی گفتن فشار شریان رحم داری و هر روز خوردم

بعد توی ۱۸ هفته بخاطر هماتوم تا یک ماه قطع کردم و بعد ۲۳هفته  دوباره شروع کردم.

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبح بی بی زدم منفی شد 😭😭😭

عزيزم متاسفم😞😞

ان شاالله خدا بهتون صبر بده ك بتونين ادامه بدين و اين لابلا معجزه ش رو نشون بده صبيعى باردار بشيد🤲🏻🤲🏻🤲🏻

مشكلتون رو ميتونم بپرسم و اينكه چندمين انتقالتون بود؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها بی بی من هم منفی شد، گرچه خیلی امید نداشتم😔😔

اى بابا

متاسفم😞 ان شاالله خدا بهترين هارو براتون مقدر كرده باشه بعد از اين

انتقال چندمتون بود؟

مشكل خودتون هستين يا همسرتون؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
هر روز میرم‌نوار قلب  فعلا خوبه سونی کالر داپلر  هم رفتم باز همون طوری یود رشدش عقب بود و ...

خداروشکر عزیزم همین که همش چک میکنی خودش عالیه به سلامتی زایمان کنی عزیزم❤️

قربونت برم خوبی ازخودته, خوبی عزیزم؟ چه خبر از شما؟  چی بگم خواهرتوکل بخدا سری پیش کلی علائم د ...

بدنیستم‌.شکر

منم‌ازدوباره‌‌شروع‌کردم.

رفتم‌رویان.تخمک‌کشی‌کردم‌.جنین‌‌‌فریزکردم

بایدلاپرا‌سکوپی‌‌شم.بعدش‌انتقال.

توکل‌برخدا

به‌علایم‌نیست‌مهربون‌جون.

انشالله‌اون‌لک‌لک‌لانه‌گزینی‌هست.مامان‌شدی.

بسپاربه‌خدا

.استرس‌نداشته‌باش.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اى بابا متاسفم😞 ان شاالله خدا بهترين هارو براتون مقدر كرده باشه بعد از اين انتقال چندمتون بود؟ م ...

ممنونم عزیزم😔همسرم مورفو و تحرک صفر بود، البته خودم هم ذخیره تخمدانم کم هست، هفت تا تخمک بیشتر نداشتم 😔😔البته پانکچرهام برای سال ۹۹ بود، سومین انتقالم بود

اى بابا متاسفم😞 ان شاالله خدا بهترين هارو براتون مقدر كرده باشه بعد از اين انتقال چندمتون بود؟ م ...

واقعا نمیدونم چه حکمتی هست🥺🥺قطعا ذخیره تخمدانم کمتر شده الان، سنم هم بالاتر رفته، دیگه واقعا امیدی ندارم😔😔😔

ممنومم عزيزم 😍😍

نسرین‌جون‌مبارکه‌مامانی

خیییلی‌خوشحال‌شدم‌برات

انشالله‌بارداری‌خوبی‌داشته‌باشی.

نسرین‌کدوم‌دکتر‌برات‌انتقال‌داد؟

چندتاجنین‌انتقال‌دادی؟گریدشون‌خوب‌بود؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
@tamana366     عزیزم نیتت زیارت ال یاسین خوندم الهی به زودی دامنت سبز بشه

عزیزدلم

مهتاب مهربونم مرسی...الهیی ثوابش چندین برابر به خودت و زندگیت برگرده🤗🤗🤗💚💚💚

چقددررر پیامت حس خوبی بهم داد🥰

چقدددرررر قشنگه که در حق هم دعا میکنیم

خوددم هر وقت سر نماز میخام دعا کنم اول بچه های تایپیک رو دعا میکنن بعددد خودمم

انشاالله تا سال دیگه این موقع دو نه به دونه ی بچه هااا مادر شده بلشن ...خدا رو قسم میدم به حق مهربونی و کرمش ..دل همه مون رو شاااد کنه به زودی زوووودددد

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
هیوا جون تعویض پوشک بچه و اینارو پرستارا کمک میکردن ؟؟؟؟؟ کلا چقدر نگهدارز بچه رو کمک میکردن؟؟؟  ...

اره اومدن گفتن اگه خواستید زنگ بزنید انجام بدیم اولین بار هم خودشون انجام دادن . نه برا نگهداری کاری نکردن بچه تووو اتاق میزارن مدام سر میزنن . تووی ریکاوری هم میان بچه رو میارن برات که شیر بدی! یه اموژش هم میدن بهت امت همراه میخوای. ببین راجع به ساک بچه خودشون همه چی میدن پوشک کرم اما من شیرخشک و گفتم خودش میخواست درست کنه بده گفتم خودم دارم اما تووو ساکش نبود. برا لباس خودمم فقط یه دست باهاش برگشتم خونه چیز خاصی نخواستم چون برا ماهم پوشک و میدن 

ممنونم عزیزم😔همسرم مورفو و تحرک صفر بود، البته خودم هم ذخیره تخمدانم کم هست، هفت تا تخمک بیشتر نداش ...

ب نظرم ب ذخيره و اينا نيست

منم ك ذخيره خوب بود و مشكلى ندارم چهارتاتخمك شد ك دوتا جنين داد بهم

روز انتقالم يكيش ضعيف بود و كمتر رشد كرد اوت شد اون يكى ك عالى بود انتقال دادن

الهى خدا براتون بهترين رو بخواد و طبيعى باردار بشيد

بچه ها بی بی من هم منفی شد، گرچه خیلی امید نداشتم😔😔

نغمه جان

عزیزم 

خیلی ناراحت شدم 🥺🥺🥺

اصلا وقتی جواب منفی بچه ها رو می‌شنوم دلم هوری میریزه

غم میگیره..انگار خودم منفی شدم..هممون این راهو رفتیم و درک میکنیم چه روزا و شبهایی رو گذروندیم و چه شبهایی با چشم خیس شب و صبح کردیم...چقددد سختی ..چقدر درد..چقدرر هزینه....خدا به دلت آرامشش بده الهییی

عزیز دلم لطفا ناامید نشوووو ..

بلاخره خدا جواب این همه سختی رو میده

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
بدنیستم‌.شکر منم‌ازدوباره‌‌شروع‌کردم. رفتم‌رویان.تخمک‌کشی‌کردم‌.جنین‌‌‌فریزکردم بایدلاپرا‌سکوپی‌‌ ...

ای جانم عزیزم این دومین پانکچرته؟ دعاکن منم اینباربشه نشه بایدسومین باربرم پانکچر

انشالله بخیروسلامتی بری انتقال بدی اره یادمه لاپرا میگفتی خیلی سخت شد؟ ازخدامیخوام یه همراه خوب بده واسه گل پسرت

نه اینباربه نسبت قبل استرس ندارم شکرخدا

بچه هاايي كه بهم گفتن بعد قطع لكه بيني ٤٨ ساعت بعدش اسپرين رو شروع كنم همه براي مام بودن؟؟؟ يا مراكز ...

عزیزم من ۴۸ ساعت بعد قطع لکه بینی آنوکسا رو شروع کردم و ۴ روز بعدش آسپرین رو کم کم شروع کردم، یعنی با یه روز در میون شروع کردم بعد کردم هر روز.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم