2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
باقالی رو دیگه نخور ضرر نداره ها ولی خب یکم بد قلقه برا بعضیها .

جدددی دلم خبرداد دیروز تهران خونه فامیل بودم بنده خدا برا شام درست کرده بود فقط چندقاشق کوچولو خوردم ناراحت نشه چون خیلی زحمت کشیده بود البته زرشک پلو با مرغ هم درست کرده بود دیگه گفتم الکی دوست ندارم از مرغ خوردم دیگه امروز برگشتم شهرستان خونه خودم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من اصلا نعنا دوست ندارم نمیخورم ولی جعفری رو‌خوردم سبزی برا یبوست گرفتم بخورم‌ که فیبر داره خوبه نمی ...

من به بچه ها جعفري روگفتم گفتن مهم نيست ببين تو نت هرچيزي رو سرچ كني به اين نتيجه ميرسي كه بايد نخوووووري كاري كه من سر بارداري اولم انجام دادم،

الان بادمجون بچه ها ميگن موردي نداره تونت زده باعث سقط جنينه بهتره مصرف نشه😁

ان شالله كه فسقليات تا الان چسبيدن و دارن لانه گزيني ميكنن به اميد خدا😍🤩🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی آمین نیکاد جان ایشالله دیگه داری از چشم انتظاری درمیای فدات شم

ممنون نیلو جانم انشاالله این سری دیگه واقعا مامان بشم الهی خودتم امسال مامان بشی خوشحالمون کنی 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام خواهر ازمایش ندادی

پروانه جان امروز به نیت شما و هدیه از طرف شما به روح مطهر آقا امیرالمونین علی ع دعای یستشیر رو خوندم. الهی به حق مولا حاجت روا بشی عزیزم و بعدش صحیح و سالم و با لب خندون گل پسراتو بغل کنی.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من به بچه ها جعفري روگفتم گفتن مهم نيست ببين تو نت هرچيزي رو سرچ كني به اين نتيجه ميرسي كه بايد نخوو ...

آره واقعا هرچی سرچ میزنی میگه نخور دیوونه شدم از بس حساب کتاب کردم اینو بخورم یا نخورم نکنه بد باشه مرکز که گفت فقط قاعده آور نخورید همین همه چی میتونید مصرف کنید ولی آدم الکی به خودش استرس میده خدا به خیر کنه.. ممنون عزیزم انشاالله...

آره واقعا هرچی سرچ میزنی میگه نخور دیوونه شدم از بس حساب کتاب کردم اینو بخورم یا نخورم نکنه بد باشه ...

ان شالله كه خيره و مامان شدي

دمنوشاي گياهي ادويه زعفرون زرشك ابهويج كه گرچه خيليا اينارم خوردن و به لطف خداااا موردي پيش نيومده

ولي ادم براي دل خودش اينارو انجام ميده ديگه

مثلا ريحانه بهشتي

نخود كنجد و ينوع لوبيا هم ( سفيد يا قرمزشو) نميدونم زده خوب نيست ولي خوب خيلياااااااهم خوردن

❌❌❌

بچه ها 

بچه ها 

بچه ها

توروخدا هرکی میدونه دقیق جواب بده

من تو این چهاروز انوکسا و پرژسترون رو هرو همزمان صبح تزریق کردم بعد الان تو بروشور انوکسا خوندم نوشته 

مصرف همزمان این داروها موجب کاهش اثر ضدانعقادی انوکسا میشه( استروژن و پروژستین ها)

نباید تو ی تایم تزریق میشدن؟؟؟😭😭😭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اصلا انوكسامو قطع نكرد چهارشنبه نوبت دارم بنظرت يهفته نخورم اسپرين مشكليه؟؟ چون براي مصرف مجددش اصلا ...

نه عزیزم منم بیشتر از یک هفته نخوردم تا لکه بینیم قطع شه دوباره بخورم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه ان شالله كه نگرفتي،گوارشتم من كلا يبوستم كافيه استرس بگيرتم قشنگ اوكي ميشم شايد از فكرو خياله ول ...

ان شاالله عزیزم، الهی که همه سلامت باشند 🌹⁦❤️⁩

❌❌❌ بچه ها  بچه ها  بچه ها توروخدا هرکی میدونه دقیق جواب بده من تو این چهاروز انوکسا ...

اشکال نداره عزیزم، از الان دیگه فاصله بنداز بینشون، تا الان هم مشکلی ایجاد نمیشه نگران نباش، ان شاالله خیره 🙏🌹

انقد بي خوابي داره كه ادم خيلي زود كم ميكنه ان شالله مامان دوتا دوقلو ناز بشي كه ديگه حسابي كم كني😂 ...

وای ایشالله ازاین لحاظ واقعا برای من خوب میشه, رژیم اجباری😅

قربونت برم لطف داری انشالله ,باتودلی نازت دعامون کن. لک بینی ات قطع شد? 

ممنون عزیزم نه من ۲۶ آز دارم انشاالله همه تو این تاپیک به زودی از چشم انتظاری دربیان منم جزوشون باشم

الهی امین عزیزدلم. 

شنبه اینده21ام تولداقا جان هست دعاکنیم همگی وصلوات بفرستیم