2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
چشم نمیخورم😂😂مامان گودزیلاشدم😎 باشه استرس تحرک منظورته? نشسته اخه راحتم رومبل خیلی میخوابم کمرم ...

نه منظورم تحرک نبود استرس برا خوردن چیبس بود😄 خودم از روز چهارم ۶ ساعت رو صندلی سر کار بودم. 

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
توی ۱۲ هفته امپول قطع

🥺🥺🥺🥺

چقدر بد اینقدر طولانی

بیچاره بدن هامون

ابکش میشن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش میشد توی بارداری گرسنگی نبود مکافاتیه از اینطرفم غذا درست کردن سخته

آخ گفتی، از یه طرف نمیتونم غذا بخورم از یه طرف از ضعف سر درد میگیرم، حتی فکر به غذاهای بو دار هم حالمو بد می‌کنه 🥺😭

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
کاش میشد توی بارداری گرسنگی نبود مکافاتیه از اینطرفم غذا درست کردن سخته

من تا غذا می خورم نیم ساعت بعد دوباره ضعف میرم انگار هیچی نخوردم ..نصف شب همش تو یخچالم🥴

یکی از چیزایی که خیلی اذیتم می‌کنه اداهای خواهر شوهرمه، بهش گفتم تهوع دارم میگه واااا از الان که ویار شروع نمیشه ویار تازه از ماه سوم به بعد شروع میشه، انگار من دروغ میگم!!! بعد خودش از همون لحظه که بی بی چکش مثبت شد عق زد و ویار داشت تا ماه سوم!!! هی هم به شوهرم می‌گفت الان ویار نمیگیره آدم از ماه سوم شروع میشه مادر شوهرمم از اونور تایید میکرد !!!

خوبه حالا همه میدونن که ویار از سه ماه دوم کمتر میشه نه اینکه تازه شروع بشه 😒😏

آخ گفتی، از یه طرف نمیتونم غذا بخورم از یه طرف از ضعف سر درد میگیرم، حتی فکر به غذاهای بو دار هم حال ...

من تا ماه چهارم تهوع داشتم از نوع شدید کلی وزن کم کردم نمودار بهداشت برا وزنم نزولی بود..در عوضش الان اشتهام شدید زیاد شده .نمودار وزن  با سرعت داره میره بالا😶باید خودمو کنترل کنم.

یکی از چیزایی که خیلی اذیتم می‌کنه اداهای خواهر شوهرمه، بهش گفتم تهوع دارم میگه واااا از الان که ویا ...

بی ربط گفته.محلش نزار...من خودم از هفت هفته شروع شد.

من تا ماه چهارم تهوع داشتم از نوع شدید کلی وزن کم کردم نمودار بهداشت برا وزنم نزولی بود..در عوضش الا ...

عزیزممم، نوش جانت، نه من فکر نکنم وزن کم کرده باشم اما توانم کم شده انگار خیلی جون ندارم مثل قبل ⁦☹️⁩

کی انتقال داری؟ من دارم میرم دکتر سنو کنه ببینم چی میگه

من از هنوز تازه برام استرادیول رو شروع کرده هنوز قرار ده روز دیگ برم ویزیت که میشه روز بیست و سوم پریودم.. انشاالله که مشکلی نیست عزیزم بیا خبر بده چی گفت دکتر

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بی ربط گفته.محلش نزار...من خودم از هفت هفته شروع شد.

آره میدونم، کلا یه عادتی که دارن دوست دارن همه رو بد جلوه بدن خودشونو خوب، یعنی میزنن تو سر مال همه اما مال خودشونو میکشن بالا. سر بارداری های خودش که از همون ثانیه اول ویار و تهوع داشت می‌گفت نشونه سلامت جنینه، بعد به شوهرم با قاطعیت می‌گفت من دو تا زاییدم ویار از الان نیست! هشت هفته زوده واسه ویار از ماه سوم شروع میشه!!!

آره میدونم، کلا یه عادتی که دارن دوست دارن همه رو بد جلوه بدن خودشونو خوب، یعنی میزنن تو سر مال همه ...

عزیزم ی گوش ت در باشه یکی دروازه

وقتی میبینی اینجوری هستن ازشون دوری کن

سعی کن کمتر ببینیشون

والا نمیدونم چی میخواد از اونا کم بشه ک ویار داری یا چی میخواد بهشون اضافه بشه اگر نداشته باشی

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
امروزم رفتم از دوم و دادم خدا رو شکر رفته بود بالا از ۲۶۱۱رفت رو هفت هزار امروزم میریم امامزاده ماما ...

خدا قبول کنه عزیزم جان چه نذری ..فدات همممون محتاج دعاییم🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم ی گوش ت در باشه یکی دروازه وقتی میبینی اینجوری هستن ازشون دوری کن سعی کن کمتر ببینیشون والا ...

آره کلا که کم باهاشون رفت و آمد میکنم بخاطر همین اخلاقشون، منم اصلا اهل جواب دادن نیستم فقط میریزم توی خودم.

چه می‌دونم والا، انگار تهوع داشتن یا نداشتن من تأثیری توی اصل بارداریم داره 😅