2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممم بابا به به تبریک میگم حسابیییی ایوللل ایولل خوشبحالت التماس دعا. امروز روز 8هستی؟ چندتا جنین ...

سلام گلم بله روز هشت هشتم هستم سه تا جنین بلاست 

محتاجم به دعا عزيزم الهی که همگی تو این ماه پر از رحمت و تو این دهه کرامت حاجت روا بشیم 🤲🤲🤲

سلام گلم بله روز هشت هشتم هستم سه تا جنین بلاست  محتاجم به دعا عزيزم الهی که همگی تو این ماه پ ...

ای جانم عزیزم خیلی مبارکککههه ایشالله دوقلوباشن برات

توداری منو بشدت بشدت وسوسه میکنی منم برم بزنم روز8ام. البته قول دادم نزنما😕😕😕

عزیزدلم توهمش فقط دراز کشی؟ علائمی چیزی داری؟ 

ای جانم عزیزم خیلی مبارکککههه ایشالله دوقلوباشن برات توداری منو بشدت بشدت وسوسه میکنی منم برم بزنم ...

من استراحت مطلقم حتی یه لیوان هم آب نزدم 

البته خودم انتخاب کردم که کاملا استراحت کنم 

انشاالله منم دقیقا وسوسه شدم 

درد سمت چپ شکم، سوزش دور ناف، اصلی ترین علائم بود 

من استراحت مطلقم حتی یه لیوان هم آب نزدم  البته خودم انتخاب کردم که کاملا استراحت کنم  ا ...

اهان انشالله بابتای تپل هم میای پیشمون عزیزدلم منتظریم انتقال چندمته؟ 

من که استراحت کامل نیستم🤐ازطرفیم امروز روز سوم هست وهیچی... انتقال سوم واخرین سری توکل بخدای بزرگ

اهان انشالله بابتای تپل هم میای پیشمون عزیزدلم منتظریم انتقال چندمته؟  من که استراحت کامل نیست ...

من انتقال پنجم و آخرین انتقال در واقع انشالله که خدا بزرگه 

تو حتما قدم بزن تو خونه که یبوست نگیری ومراقب خودت باش 

من انتقال پنجم و آخرین انتقال در واقع انشالله که خدا بزرگه  تو حتما قدم بزن تو خونه که یبوست ن ...

چشممم عزیزدلم راه میرم توخونه امروز یهویی عین گاو کلی گشنم شد هی دارم میخورم😂😂

خیلی خیلی خوشحالم برات عزیزم خداشاهده برای سلامتی خودت وتودلیت حمدمیخونم الان

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

منم توی سیکل انتقال هستم؛  درد پریودی دارم در حد کم ، منم میترسم لکه بینی پیدا کنم ،  هم ا ...

امپول هپارین دارم هر روزی دوتا.

بنظرت منم بخورم؟ 

راستی جا کبودی هات کمتر شد؟

برا من دیگه کبود نشد

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
اهان چه خوب عزیزم حیف برای من ننوشتن. شما روز چند انتقالی? من روز دو هستم امروز هم بیشترنشسته بودم م ...

من امروز روز دوم انتقالم من ویتامین ایی رو قط کردم میگن ضرر داره فقط دیی میخورم اتفاقا خنده خیلی خوبه انشاالله مثبتی عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
انشالله میگذره بهش فکرنکن. چندتا جنین چندروزه؟ من دوتا5روزه. منم ازمایشم23ام

انشاالله عزیزم منم دوتا جنین ۵ روزه برام انتقال دادن انشاالله خدا خودش کمک کنه بهمون

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏