2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
واینکه یه چیز دیگه من الان چندین باره هرسری فشارمو میگیرم ۱۲۰ رو ۸۶ هستش ضربان قلبمم ۱۲۰ تا ۱۳۰ این ...

فشار نرمالش ۱۲روی هشته دیگه برا شما نرماله 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

سلام بچه ها اینجا کسی امپول بتا زده؟.....من هفته پیش زدم .....دوسع روزه احساس میکنم بالای شکم یعنی طرفای معده سمت رلستش هی سفت میشه....کسی اینطوری بوده؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واینکه یه چیز دیگه من الان چندین باره هرسری فشارمو میگیرم ۱۲۰ رو ۸۶ هستش ضربان قلبمم ۱۲۰ تا ۱۳۰ این ...

سلام عزیزم هوبین،نینی در چه حاله؟شما امپول بتازدین؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
چیکا جون نی نی تو شکم تا چه هفته ای امکان داره بچرخه؟ سفالیک بشه من این ماه آخر هرسری رفتم سونو بریچ ...

والله اطلاعی ندارم فداتشم فکر کنم کاملا شانسی باشه😂

خداياشكرت....❤️ 

فشارت نرماله عزیزم فشار پایینیت چون یکم نزدیک ۹ هستش برای همین هشدار میده. این چندروز سعی کن نمکی نخوری منم با اون فشار پایینی گرفتار بودم.دیگه اخراشه😍این چندروزو خییییلی لذت ببر🥺🥺🥺من با اونهمه بارداری پر ماجرا باز گاهی دلم تنگ میشه☹️☹️

خداياشكرت....❤️ 
سلام بچه ها اینجا کسی امپول بتا زده؟.....من هفته پیش زدم .....دوسع روزه احساس میکنم بالای شکم یعنی ط ...

سلام عزیزم ربطی به امپول بتا نداره. کل شکمت سفت میشه؟ دراز میکشی بهتر میشه؟ 

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزجان قربونت خوبم...خب خوبه که تا قبل ۳۹ هفته معمولا گرید جفت ۲ هست بعد اون جفت دیگه شروع به ...

سلام عزیزم ...من هفته ۳۰ عستم ......دوقلو باردارم ....به هاطر همین دکتر هفته پیش بهم امپول بتا داد......سه شنبه هفته پیش اخریش روزدم تا جمعه نینی ها حرکتشون هیلی کن بود.... از دیروز بیشتر شده ولی لز دیدوز نخصوصا انروز بالای دلم طرفو مخصوصا سمت رلست سفت میشه.  .یعنی نینی ها خودشون رو سفت میکنن؟

سلام چیکا جون خوبی،ددقلو ها چطورن ؟.    نه کل شکمم ننیشه ....هنون بالاش خزدیک معده بیشارم طرف راست .... اره دراز نیکشم بهتر میشه....تو نت خوندم مال امپول بتاست

یعنی ممکنه دوتایشون برن سمت راست؟پایین اصلا نیست همون بالا.....نزدیک جناق سینه و معده.....شکمم کج میشه اصلا 

به ما گفتن با تسه کیفیتشون بهتره.نمیدونم بخدا چیکار کنم.چون تو هرپانکچر 6 یا 4تاتخمک  دارم ولی ...

به مرکزت اعتماد کن ، قبل از پانکچر همیشه این نگرانی ها هست ولی بعدش انشالله نتیجه اینقدر خوب میشه که سوپرایز میشی

باید درمورد عمل تسه اطلاعات جمع کنی و شوهرت رو درجریان بزاری که بدونه عمل سختی نیست و راضی بشه

البته به نسبت تعداد تخمکت، تعداد جنینتون هم خوبه حالا یکی دو جنین بیشتر خیلی فرقی نمیکنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام خوبید ؟ان شالله کی سزارین میشی ؟اختیاری سز می کنی  نگفتن هزینه اینارو ؟

سلام عزیزم خداروشکر دیگ از هفته هات کم مونده اتفاقا تو ذهنم بودی میگفتم چند وقت نیستین .. انشاءالله این چند هفته رو هم بسلامتی رد کنی بچه قشنگت بگیری بغلت😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
به مرکزت اعتماد کن ، قبل از پانکچر همیشه این نگرانی ها هست ولی بعدش انشالله نتیجه اینقدر خوب میشه که ...

فعلا دارم رو مخش کار میکنم.تا حرفش میاد وسط بی ادب خودشو میزنه به اون راه 😅آره مجبورم سه سری تخمک کشی کنم لااقل شش هشت تایی جنین ذخیره کنیم استرس تعداد جنین نداشته باشم.مرسی گلم از پاسخگوییت.😍🥰😘