2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان به امید خدا سیکل بعدی انتقالم هست اگر کسی توصیه ایی داره ممنون میشم کمک کنه🙏 خانم هایی ...

سلام عزیزم.... 

ببین اولین توصیم اینه از تغذیه کسی تقلید نکن و متاسب طبعتون بخورین... 

مثلا اگه طبعت سرده گرمی بخور.... 

اگه گرمه اعتدال رو رعایت کن.... 

سالم و مقوی بخور.... 

پروتئین بخور... 

همسرتم اگه طبعش گرمه زیادی بهش گرمی نده برا اسپرم خوب نیست اما طبعش سرد بود دستت بازتره.... 

آب زیاد بخور.... 

بعد انتقال یه بند نخواب..... 

هر از گاهی لااقل تو خونه دور بزن..... 

خودتو با هر چیزی دوست داری سرگرم کن.... 

کتاب خوندن

فیلم دیدن

سریال

جدول

سودوکو

بافتنی

بازی

ختم و ذکر و.... 

خلاصه هر چیزی که برات خوشاینده.... 

یا بشین از اول تاپیک بخون سرگرم بشی.... 

مثلا جریان انتقال من حدودای صفحه 600 بود حالا 30-40 صفحه بالا پایین دقیق یادم نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من مدت دوسال و نیم مشکل داشتم تو تاپیکام مفصل هس. سه بار ای یو ای کردم منفی شد و رفتم س ...

عزیزم گوارای وجودت این معجزه شیرین.... 

به سلامتی بغلش کنین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟ دیروز دکترم گفت کاریش نمیشه کرد. قطره پدی لاکت میدم بهش قبل خواب پنج قطره دکتر گفت کولیک ایز ...

عزیزم واقعا همینه باید دورش بگذره.... 

یه توصیه مهم فاصله شیردهی رو دو ساعت یه بار بکن تند تند شیر نده..... 

مثلا دو ساعت تموم نشده حتی گریه کرد بهش شیر نده..... 

تایمش موم شد اولش با ولع شیر میخوره به خاطر گشنگی.... 

بعد آرومتر میخوره.... 

به بازی بازی کردن رسید دیگه بهش نده.... 

چون وقتی به بازی بازی کردن برسه یعنی دیگه گشنه نیست به عنوان سرگرمی میخوره و این مقدار اضافی یا میشه عادت بد یا میشه اضافی و دردسر کولیک و رفلاکس و.... 

اینطوری بیشتر از ظرفیت معدشم نمیخوره هم رفلاکس اینا نخواهد داشت هم منظمتر میشه و میتونی بفهمی که از سر گشنگی نیست لااقل گریه هاش.... 

واقعا؟ دیروز دکترم گفت کاریش نمیشه کرد. قطره پدی لاکت میدم بهش قبل خواب پنج قطره دکتر گفت کولیک ایز ...

آنا جون من خیلی قطره های کولیک رو امتحان کردم پدی لاکت که عالیه . ولی یه شربت هست واقعا معجزه بود برای دخترم ‌ . به هر کسی که گفتم‌اونم راضی بود . ایرانیه خیلیییی خوبه . 

شربت کامی وی 

خدای من خدای معجزه هاست . 

راستی یه توصیه برا مامانا..... 

مقدار لباس بچه هم تو بیقراریا و گریاهاشون بیتاثیر نیست.... 

زیاد لباس پوشوندن خودش یکی از دلایل بیقراریه..... 

من تقریبا همه جای خونه رو یکدما کرده بودن و تو هر اتاق دماسنج گذاشته بودم.... 

این قانون حجم لباس نوزاده:

27 عملا لخت باید نگهداری بچه رو فقط پوشک.... 

من چون خونمون معمولا همین دما بود فقط یه بادی رکابی تنشون میکردم یعنی زمستون و تابستون عملا با یه بادی رکابی بودن.... 

لحافم که نمیکشیدم.... 

25-26 یه لایه لباسمیپوشونی.... 

زیر 24 هم دولایه لباس نخی و یه کلاه نخی.... 

پس حواستون به این قضیه باشه چون بیشتر بچه ها به خاطر عرق کردن مریض میشن.... 

فکر کنینوقتی لباس بچه زیاد باشه عرق میکنه و موقع تعویض پوشک و لباس دمای بدنش بالا پایین میشه و این خودش مهمترین محرک برا مریض شدنه.... 

گرم شدن زیاد بچه هم باعث بیقراری میشه.... 

عزیزم خب طبیعیه کم کم عادت میکنی😍اره خوب کاری میکنی فعلا کمک واجبی به شدت😘

فدات شم😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربونت برم انشاالله خدا نینی تورو هم برات نگه داره همیشه،،سالم و سلامت و سرحال❤

فدات شم❤

تیکرت واسه چیه عزیزم؟😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
پدی لاکت و کولیک اید من تا ۳ ماه دادم بعد قطع کردم هر ۱۲ ساعت ۸ قطره میدادم بنظر من خوب بود ولی فقط ...

لمن گفت کولیک ایز فرثش چیه با کولیک اید که شما میدین؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
آنا جون من با شیشه شیر میدادم . وقتی هم سن گل دخترت بود سه بار در روز دکتر گفت صبحونه نهار شام بهش ب ...

مطمئنی دو سی سی آخه شیشه از سی تا سیسی هست اها شاید شصت میشه منظورت فهمیدم اونور شیشه هم آخه عدد یک و دو داره.

سی و یک روزشه عزیزم منم فقط در موقع بد قلقی بهش شیر خشک میدم مثلا وقتی تمایل به زیاد خوردن داره و دوتا سینه هامم میخوره شیرشون تموم میشه بیقرار شه باز بخواد میدم یا وقتی زیر سینه کشو قوس میاد میدم البته دو روزه که با شیر خشکم دیگه آروم نمیشه یه موقعهایی تا خوابش ببره شایدم از بیخوابی اون لحظش باشه بد قلقیش حقیقت هنوز قلقش دستم نیمده 

پدی لاکت و کولیک اید من تا ۳ ماه دادم بعد قطع کردم هر ۱۲ ساعت ۸ قطره میدادم بنظر من خوب بود ولی فقط ...

چیکا جون دختر من خداروشکر در روز سه یا چهار بار دفع داره این شیر خشکی که شما گفتی فک کنم بیشتر برای نی نی هایی هست که یبوست دارن یا مشکل هضم  دختر من چون بیشتر شیر خودمو میخوره دفعش خوبه . من آپتامیل میدم ولی دیروز که گفتم به دکتر یوقتایی بیقراره اول گفت ببلاک ال اف بعد گفت اپتامیل ای آر .

حالا نمیدونم دیگه .....

بعد یچیزی من دخترم گریه های طولانی نداره که راجع به کولیکی ها نوشتن گریه های طولانی آیا کولیک ایز بدم اوکیه بنظرت چون من نمیدونم چیه مشکل ولی یکم بیقراری داره و اصلا طولانی نی 

عزیزم واقعا همینه باید دورش بگذره....  یه توصیه مهم فاصله شیردهی رو دو ساعت یه بار بکن تند تند ...

خوب اتفاقا پر خور هست آنا جان. چجور بهش ندم دکارش میگفت هر وقت طلب کرد باید بهش شیر بدی. 

متاسفانه واینمیسه که بهش ندم تحملدگریه هاشم اصلا ندارم آنادجان تازگی خواباش خرگوشی شده و این خیلی سخته میخوابونمش تا میام بزارم تو جاش یکم بعدش بیدار میشه ولی تو بغلم باشه دیرتر بیدار میشهدمثلا