2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
سلام من امروز انتقال داشتم البته با ریسک بالا اما دکتر گفت چون رحمت خیلی خوبه انتقال میدیم ولی مستعد ...

انشالله که حتما مامانی خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مینو جون و مامان سبحان جون یعنی شماها ۹ ماه رو کلا می خوایید بمونید خونه؟ بعد تو خونه کاملا دراز کش هستین و هیچ کاری نمی کنید؟

واقعیتش من کارمند اداره دولتی هستم یعنی قید کار زدن و... جز آپشنهام نمی تونه باشه از اول مهر تا حالا هم مرخصی استعلاجی و استحقاقی و... تلفیقی گرفتم.

می گم برم حداقل رو در رو با مدیرم صحبت کنم و شرایط رو بگم. به قول شما بیشترین مشکل مال مسیر تردد هست. اول هر ماه اس ام اس می دن این ماه می یایید و..‌ یا نه واسه تقسیم کار و... راستش خودم فکر می کردم سه ماه اول تموم شه خطر سقط و... ازبین می ره؟

همسر و مادرم می گن حالا یکی دو روز برو نتونستی باز مرخصی می گیری.

نمی دونم گیج شدم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان سبحان جون ناراحت شدم ولی بازم شکر الکی دو هفته انتطار نکشیدم بعد منفی شم. پناه بر خدا من شما ر ...

حتما صلاحت نبود خواهر.انشالله سیکل بعدی موفقیت امیز خواهد بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مینو جون و مامان سبحان جون یعنی شماها ۹ ماه رو کلا می خوایید بمونید خونه؟ بعد تو خونه کاملا دراز کش ...

من كارم رو كامل رها كردم البته كار من خصوصي بود شما دولتي من تصميم دارم همين روندمو طي كنم عصرها ميرم امپول ميزنم برا دكتر از خونه خارج ميشم و رفتن به خونه بابام اينااخه خودمم بدنم ضعيفه همش بيحالم و هرروز يه جام درد ميكنه يه روز لكه بيني يه روز سردرد امروز دندون درد تهوع هم كمابيش دارم ختي خونه فاميل نميرم ميترسم زياد بشينم

مینو جون و مامان سبحان جون یعنی شماها ۹ ماه رو کلا می خوایید بمونید خونه؟ بعد تو خونه کاملا دراز کش ...

سوگل جون من هم كارم دولتي هست من معلم هستم ٣ ماه اول رو كه تابستون بود و من اصلا نياز به مرخصي نداشتم و بعدش هر كارمندي ميتونه در سال به راحتي ٤ ماه مرخصي استعلاجي داشته باشه كه براي من اون ٤ ماه هم ميشه تا آخر دي ماه و بعدش بايد مديريت درمان استان براش تاييد كنه يعني الان من ٢ ماه آخر رو بايد مداركم رو ببرم يك مقام بالاتري تاييد كنه و مادرم كه مداركم رو برده بود گفته بودن چون براي بچه هست حتما تاييد ميشه و ديگه اواخر اسفند و يا اوايل فروردين هم كه ان شا الله زايمانم هست .

در مورد استراحت هم نه من هميشه داخل خونه دراز كش نيستم غذا خودم درست ميكنم و كارهاي سبك خونه مثل ظرف شستن و گردگيري رو هم خودم انجام ميدم و مادرم و همسرم هم توي كارهاي ديگه كمك ميكنن ، بيرون هم مسيرهاي دور رو نميرم ولي مهموني هم چند بار نزديك بوده رفتم ، البته خونه هايي كه آسانسور داشته .

من مسير مدرسه ام خيلي دور نيست تقريبا ٢٠ دقيقه تا نيم ساعت راهش هست ولي يك حالت جاده مانند داره ما خود كرج هستيم مدرسه من محمدشهر هست نميدونم شنيدي يا نه من هم ترجيح دادم وقتي بهم مرخصي ميدن بگيرم و ازش استفاده كنم .

شما هم تا هر چه قدر كه تونستي مرخصي بگير حالا مجبورم شدي وسطهاش بري مواظب باش و سعي كن خيلي رعايت كني ان شا الله كه هيچ مشكلي پيش نمياد .

من ميشينم دراز ميكشم راه ميرم توخونه ميوه و خوراكي بخام خودم برميدارم توخونه فقط اشپزي و كارهاي خونه رو نميكنم حمام هم دوروز يه بار ميرم اخه بقول اناجان حمام دير رفتن يه بدي داره ازاونور بايد نيم ساعت توحمام باشي اينجوري سريعتر ميام بيرون 

من این مدته کار خونه نکردم صبحها همسرم صبحانه آماده می کرد اوایل کنار تختم الان تو سالن بعد مامانم می اومد و ناهار و... رو دوباره عصری همسرم شیفت تحویل می گرفت. تزریقات هم که ی خانومی غروبی می یاد خونه. عجیبه با اینهمه استراحت جفتم پایینه. توکل بر خدا . ما ی همکاری داشتیم اونم سقط داشت و... سه ماه اول نیومد و سه ماه آخر این وسطها ی کم و اومد. حالا همسرم می گه من خودم می برم و می یارتم. بیا یکی دو روز برو نتونستی می گیم دکتر استعلاجی می ده بهت باز. من آخه همین جوری از اداره اومدم بیرون گفتم ۱۰ روز نیستم شد دو ماه ونیم برم با مدیریت و.. صحبت کنم ببینم داستان چیه

دوستان کیا ای وی اف کردن و باردار شدن و سر کار هم رفتن؟ می خوام در مورد سر کار رفتن نرفتنم تصمیم بگ ...

آخی! درکت میکنم. برات دعا میکنم. شغلتون دولتیه؟ اگه جای خصوصی باشین که اجازه نمیدن زیاد مرخصی باشی و جایگزین میکنن. اما اگه دولتی باشه، احتمالا بتونی با گواهی دکترت مرخصی طولانی مدت داشته باشی. فقط اینو میدونم که اگه واقعا نیاز به استراحت داشته باشی نباید سرکار بری. باز با دکترت مشورت کن اما درنهایت خودت مصلحتت رو بسنج. من خودم بارداری قبلیم آبریزش داشتم با استراحت تونستم تا هفته ۳۹ ادامه بدم. درحالیکه دخترخاله مادرم مشکل منو داشت و دبیر بود. دکترش استراحت مطلق نداده بود.اونم میرفت کلاساشو. بچه اش ماه ششم بدنیا اومد.چون آب دور جنین ۴ شده بود! درحالیکه اگه استراحت میکرد، این اتفاق نمیافتاد.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام دوست جونیا یه سوال داشتم جنین شناس خودش جنین را تصمیم میگیره بلاست کنه یا خودمون باید درخواست ک ...

من خودشون بلاست کردن

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
من خودشون بلاست کردن

چرا بعضی ها را بلاست میکنن بعضی ها سه روزه اخه من کلا چهار تا تخمک نداشتم نباید بلاست میکردن نتیجه اش شد یه جنین بلاست   

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘

انا جان جواب این پاپ اسمیر چطوره؟

ترجمه کردم خوبه فقط اون بخش که بالاش نوشتم حضور یعنی چی؟متوجه نمیشم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
چرا بعضی ها را بلاست میکنن بعضی ها سه روزه اخه من کلا چهار تا تخمک نداشتم نباید بلاست میکردن نتیجه ا ...

پزشک درخواست میکنه بعد جنین شناس با بررسی وضعیت جنینا تایید میکنه که میتونن به بلاست برسن یا نه! ولی برای جنینای کم ریسکه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!