2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046594 بازدید | 684530 پست

بچه ها من بعدازاینکه آمپول انوکسا رو به شکمم تزریق میکنم،بعدکه آمپلو درمیارم و نگاه میکنم به ظاهر هیچی داخلش نمونده ،ولی پیستونو یکم که میکشم بیرون بعد فشار میدم میبینم یکم با سرعت میاد بیرون

یعنی اشتباه تزریق میکنم؟

بچه ها من بعدازاینکه آمپول انوکسا رو به شکمم تزریق میکنم،بعدکه آمپلو درمیارم و نگاه میکنم به ظاهر هی ...

عزیزم اونجوریه منم بعد تزریق فشار میدادم میدیدم میپره بیرون کلا تفریح میکردم 😅😅اشکالی نداره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از نفراتی بودی که منتظر خبر بارداریش بودم کلی ذوق کردم براش  قربون دلت برم،امیدوارم خیلی ز ...

قربونت برم عزیزم 

چی بگم، فعلا داغم، در بهت و ناباوریم. خیلی سخته که اینهمه مسیر رو طی کنی و دوباره برگردی خونه اول... ممنون از دعای خیرت.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
وااااای نه، یا فاطمه زهرا، این چه خبری بود اخه😭😭😭😭به خدا تو مادر شدی گفتم منم میشم😭😭😭😭بمیرم ...

دیدی نغمه جون... انگار قسمتم نبود.😭

امیدت رو از دست نده خیلیها اوضاع نامناسبتری از من و شما دارن، خداروشکر به سلامتی هم طی می کنند بارداریشونو. ایشالا به همین زودی خبر مامان شدنت رو بشنوم.

[QUOTE=229675400]قربونت برم عزیزم  چی بگم، فعلا داغم، در بهت و ناباوریم. خیلی سخته که اینهمه مسیر رو طی کنی و د ...[/QUOTE

خیلی سخته

خدا خودش کمک کنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
قربونت برم عزیزم  چی بگم، فعلا داغم، در بهت و ناباوریم. خیلی سخته که اینهمه مسیر رو طی کنی و د ...

عزیزم ناراحتی و بکن گریه تو بکن بعد باز با روحیه برو جلو من کسی باهام حرف میزد میزدم زیر گریه گفتم بذارین گریه کنم خالی بشم از پریروز یه حالت نبض مانندی زیر دلم میزنه دست میذارم رو شکمم گریه میکنم قسمت خدا اینه یه زمان دیگه شاد بشیم و آسون باشه برامون همه چی توکل کن بخدا خدا بزرگتر از مشکلات ما هستش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم نمی‌دونم چی بگم خودمم کشیدم  کارهایی که من کردم جعفری دم کردم زعفرون دم کردم طناب زدم پل ...

قرربونت برم،

ایشالا به زودی خبر مامان شدنت رو بشنوم

ممنونم که توضیح دادی برام

امروز رفتم کوه و برگشتنی کلی بالا پایین پریدم

دعا کن برام دفع بشه زودتر

آخه من حتا یک لکه بینی هم نداشتم، کلی تو روزهای انتقال سوار ماشین شدم و روی دست انداز رفتم چیزیش نشد...🥺

[QUOTE=229675400]قربونت برم عزیزم  چی بگم، فعلا داغم، در بهت و ناباوریم. خیلی سخته که اینهمه مس ...

💓 ممنونم عزیزم

عزیزم ناراحتی و بکن گریه تو بکن بعد باز با روحیه برو جلو من کسی باهام حرف میزد میزدم زیر گریه گفتم ب ...

آره عزیزم. الان فقط می خوام خودم رو سبک کنم. اما فعلا اصلا نمی دونم قراره بعدش چکار کنم...

برم تخمک اهدایی بگیرم...

فرزندخواندگی رو ثبت نامش رو تکمیل کنم...

طبیعی اقدام کنم...

یا قیدش رو بزنم

نمی دونم اصلا با این کارها هم می تونم دلم رو آروم کنم؟

یا قراره اونها هم آخرش به شکست و نرسیدن ختم بشه.

قرربونت برم،  ایشالا به زودی خبر مامان شدنت رو بشنوم ممنونم که توضیح دادی برام امروز رفتم ...

اره منم اونجوری بودم هی تو سایت میپرسیدم ماشین خیلی بد انداخت تو دست انداز و اینا یه لک هم ندیدم اون چسبیده یکم باید دمنوش و اینا بخوری شل بشه و سقط بشه😔😔😔میگفتم با گریه که چرا سقط نمیشه مگه نمیگم زعفرون سقط آورده جعفری سقط آورده تا خود صبح گریه میکردم چشام دیگه نای گریه نداشت 

الان هم براش حرف میزنم برای جنینی که تو بطنم نیست 

میگم دعا کن جات پر بشه من تحمل سکوت دوباره خونه رو ندارم 

خدا بزرگه گلم ناراحتی هاتو بکن حق تو هستش اما ناامید نباش خدای مهربون ولمون نمیکنه 

من میگم خدا هر چقدر گناه هم کرده باشم تو ولم نکن هر چقدر هم ناامید شدم تو ولم نکن من عاشقتم خدا

سعی کن دکور خونه رو تغییر بدید بعد سقط 

یکم زمان بده به بدنت تا قواشو بازم بدست بیاره دیر نیست برا هیچ چیزی فقط دلتو به خدا قرص کن همین 

آره عزیزم. الان فقط می خوام خودم رو سبک کنم. اما فعلا اصلا نمی دونم قراره بعدش چکار کنم... برم تخمک ...

انشاالله که طبیعی باردار میشی دیروز رفته بودم مرکز داشتم یه سوالی میپرسیدم مسوول بخش گفت چه خبرا گفتم نمی‌دونم بعد عید برنامه م برا درمان چیه گفت چی میخواستی باشه طبیعی باردار شدی خدا هر چی بخواد اون میشه 

ببین همین دلخوشی های کوچیک برام یه دنیا هستن سعی کن از هر چیز مثبتی دلخوشی بسازی برا خودت وگرنه کلاهمون پس معرکه س چون ماها فقط باید مثبت نگاه کنیم به همه چی یکم بخودت زمان بده عید و تفریح کن هر کاری دوست داری انجام بده بعدا برو پزشکت ببین چی میگه اقدام هم داشته باش خدا همین حوالی هستش نزدیک منو تو اون فقط باید بخواد عزیزم خدا دوستمون داره

بچه ها کسی میدونه هزینه ازمایشا ایمنی انعقادی چقد پولشه

من ۹ ماه پیش اینا دادم ایمنی ۶۵۰ انعقادی یه تومن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من بعدازاینکه آمپول انوکسا رو به شکمم تزریق میکنم،بعدکه آمپلو درمیارم و نگاه میکنم به ظاهر هی ...

نه عزیزم اشتباه تزریق نمی کنی اون یه ذره میمونه همیشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستان هفته هفت بارداری ای وی اف کرده ساک حاملگی تشکیل شده ولی جنین دیده نشده بنظرتون امیدی هشت یکی ...

تا هفته نه صبر کنه ان شاالله تشکیل میشه