2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
خواهرا آزمایش هورمونی  FSH ,lh  رو حتما باید روز سوم پریود بدیم ؟  روز دوم پریود باش ...

rose جان اگه منظورت  ذخیره است دکتر به من گفت دوم و سوم پریود برو که من دوم رفتم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم شما با دکتر متین بیمارستان آرمان زایمان کردین ؟؟؟؟ 

نه عزیزم منبهمن دکتر عارفی بودم

پیش دکتر متین بخاطر هزینه های آرمان نرفتم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان کسی اطلاعاتی درباره بتا پایین و رشد کم بتا داره؟  من انتقال داشتم روز ۱۴انتقال بت ...

عزیزم داره روند رشد طبیعیشو طی می‌کنه نگران نباش، چند روز دیگه بازم آزمایش بده، اوایل بارداری بتا باید هر ۴۸ ساعت حداقل ۶۰٪ رشد داشته باشه که برای شما داره شکر خدا، استرس نداشته باش و حسابی به خودت برس عزیزم 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه عزیزم منبهمن دکتر عارفی بودم پیش دکتر متین بخاطر هزینه های آرمان نرفتم

مرسی عزیزم ❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نه عزیزم منبهمن دکتر عارفی بودم پیش دکتر متین بخاطر هزینه های آرمان نرفتم

شما دکتر ای وی اف کی بود ؟ با کی پانکچر کردین‌و‌انتقال دادین ،کدوم مرکز ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

دوستای گلم فشار بارداری‌ توو چه محدوده ایی نرماله ؟؟؟ اگه پایین باشه خطرناکه؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم داره روند رشد طبیعیشو طی می‌کنه نگران نباش، چند روز دیگه بازم آزمایش بده، اوایل بارداری بتا با ...

آخه از روز ۱۵ تا روز ۱۷ که ۴۸ ساعت گذشته  ۶۰ درصد رشد نکرده شده رشدش ۵۰ درصد شده 

بعدش سرچ کردم اینقد روز بعد از انتقال باید حداقل ۵۰۰ به بالا میبود ولی مال من به ۱۰۰ هم نرسیده 😔 

تورو‌ خدا دعا کنید دکتر گفت یکهفته دیگه برم ازمایش تا یکهفته دیگه میمیرم از استرس 

آخه از روز ۱۵ تا روز ۱۷ که ۴۸ ساعت گذشته  ۶۰ درصد رشد نکرده شده رشدش ۵۰ درصد شده  بعدش سر ...

دور از جون عزیزم، هیچی رو نمیشه پیش بینی کرد فقط باید صبر کنی و آرامش داشته باشی، ممکنه دوقلو بوده باشه بعد یکیش دیگه رشد نکرده باشه واسه همین رشدش یکم کم شده، ان شاالله که هفته ی آینده حسابی رفته بالا و میری برای سونو و خوش خبر برمیگردی عزیزم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستای گلم فشار بارداری‌ توو چه محدوده ایی نرماله ؟؟؟ اگه پایین باشه خطرناکه؟

گلم فکر میکنم از ده تا دوازده نرمال باشه و مینیموم هم تا زیر هشت هشتو نیم اوکیه بالای هشتو نیم خطرناکه.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
دخترای گلت چندروزشونه حالشون خوبه چیکار میکنی با بچه داری😰

عزیزم امروز ۱۲ روزشونه

زردی داشتن هنوزم یکیشون داره 

پوستمو کندن شبا خیلی گریه میکنن🤪

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ان شاالله که چیزی نیست نگران نباش عزیزم

بهم گفتن هیچی نیست و رحم و جفت و کیسه آب و بچه خداروشکر سلامتن، حتی گفتن خیلی ها اینطوری میشن و هیچ اتفاقی نمیفته و صحیح و سالم سر وقت بچشون دنیا میاد

و خدایی که در این نزدیکیست
بهم گفتن هیچی نیست و رحم و جفت و کیسه آب و بچه خداروشکر سلامتن، حتی گفتن خیلی ها اینطوری میشن و هیچ ...

خب خداروشکر

اره عزیزم وقتی از جفت و اینا نیست نگران نباش دیگه

ان شاالله سالم گل دختری رو بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍