2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
وای ممنون که گفتین نمیدونید چقدر استرس داشتم  البته میدونم که هر چی خدا بخواد میشه  ولی ...

نه عزیزم نگران نباش

الانم که ۹۰ درصد مشکلات رو تو دوران بارداری پیدا میکنن و یه راهی برای حلش پیدا میکنن بالاخره

اگرم غیر اینا باشه که ما همه تلاشمون رو کردیم نی نی سالم باشه، دیگه بقیه اش خارج از دست ماست

ایشالا همه نی نی ها سالم باشن

تو دوباره برگشت تهوع؟؟ ببین حتما قرصتو بخور که بتونی غذا بخوری دکترم میگفت حتی حالت تهوع وقتی دارید ...

آره قرص رو دوباره شروع کردم امروز دیگه همش توی دستشویی اوق میزدم ولی لعنتی هیچی نمی اومد ولی حالم همش بهم میخورد ولی سعی میکنم به زور بخورم یه چیزی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از دیجی کالا رزمکس خریدم هیوا جون ازش راضی ام، تا الان که خوب کار میکنه😉 من فکر کنم یه تومن خری ...

اها نه ما دوتامون بلدیم ازین عقربه ایا، اوه چه گرون من رووو ۳۰۰ تومن بسته بودم😂فککنم اخرش ازون معمولیا بگیرم

سلام گلم امروز کلا قرص رو قطع کردم ولی خدا رو شکر همش ۳۶ یا ۳۶/۵ بود تبم خدا رو شکر علائم دیگمم کم ک ...

خب خدا رو هزار مرتبه شکرررر، دوران پر استرس و حساسیه واقعا مخصوصا توی این شرایط کرونا، الهی که تنت همیشه سلامت و دلت همیشه خوش باشه عزیزم و از دوران بارداریت بینهایت لذت ببری، التماس دعا مامان قشنگ 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آره ازش بدم میاد🤭 البته من دکتر اسرافیلی خیلی تعجب کرد که النوا رو با سینال بهم دادن گفت اشتباه. با ...

برا من با سینال نداد! اخ عزیزم چقد دیشب خوشحال شدم گفتی رفته ببین حتما پس قرصتو بخور

وای من حاضرم عق بزنم چیزی نیاد فقط😵‍💫😵‍💫😵‍💫اما واقعا حالتشم ستمه واقعا خدایا رحم کن . حال عمومیت بهتر شد؟ من تبم ۳۷ موند خداروشکر دارو نخوردم دیگه . ببین حتمااااا پس قرصتو بخور بتونی چیزی بخوری خیلی واجبه اشتها داشته باشی اما خودمم تا الان به زور میخورم یعنی ولم کنن میتونم دوروز هیچی نخورم

اها نه ما دوتامون بلدیم ازین عقربه ایا، اوه چه گرون من رووو ۳۰۰ تومن بسته بودم😂فککنم اخرش ازون معمو ...

چه خوب که بلدین

اونا دقیق تره به نظرم🤭 قیمتش هم بهتره

از همونا یه خوبش رو بگیر، همین حدود قیمته فکر کنم

دخترا شرمنده شاید سوالم تکراری باشه من عطسه م اومد اشتباه کردم و بینی مو گرفتم اما عطسه محکم اومد و ...

نه گلم چیزی نیست، 😅😅 ولی سعی کن بینیت رو نگیری چون برای مویرگ‌های مغز خوب نیست

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خب خدا رو هزار مرتبه شکرررر، دوران پر استرس و حساسیه واقعا مخصوصا توی این شرایط کرونا، الهی که تنت ه ...

انشالله سلامت باشی خیلی مراقب باشید مرسی از لطفت. انشالله خدا به هممون کمک کنه❤❤

سلام گلم امروز کلا قرص رو قطع کردم ولی خدا رو شکر همش ۳۶ یا ۳۶/۵ بود تبم خدا رو شکر علائم دیگمم کم ک ...

خداروشکر عزیزم

ایشالا دیگه تا آخرش رو با سلامتی و بدون نگرانی پیش بری❤️🙏

برا من با سینال نداد! اخ عزیزم چقد دیشب خوشحال شدم گفتی رفته ببین حتما پس قرصتو بخور وای من حاضرم ع ...

قربون مهربونیت خودم که اینقد خوشحال بودم با همسرم کلی ذوق داشتیم که رفته. حتما میخورم اصلا نمیتونم نخورما. انشالله مال تو هم قطع بشه دیگه خیلی اذیت شدی. خدا رو شکر انشالله که حالت کامل خوب خوب بشه. منم امروز قرص رو قطع کردم تبم همش روی ۳۶ و ۳۶/۵ بود خدا رو شکر دیگه قرص نمیخورم ولی هی چک میکنم کلا دارم بهتر میشم

آره مثل نی نی خودت پسرکه عزیزم😍 دیدم نوشتی که نی نی تکون هم خورده، خداروشکر😊

الهی دورش بگردم من انشاءالله که صحیح وسلامت میاد تو بغلت عزیزدلم 

فکر کنم منو شما باشیم فقط تو انتقالیا که نی نیمون پسریه بقیه دختریه انگار

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم حالت خوب شد از دیشب بفکرتم تنها هم بودی 

آره فدات شم خداروشکر خوبم آخرشبم شروع کرد به فعالیت امروزم که فعاله همچنان

انشاءالله زودی اون روزی میاد که شما از تکونای نی نیت برامون میگی عزیزدلم😍🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍