2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047312 بازدید | 684588 پست
سلام دوستای عزیزم ..شما همتون برام مثل خواهر میمونین وقتی یکی از شما مثبت میشه از ته دلم براتون خوشح ...

عزیزم از ته دلم از خدا میخوام که فردا خوش خبر باشی و اشک شوق بریزی چون من خودم‌روز پانکچرم وقتی گفتن ۱۲ تا تخمک داشتم کلی گریه کردم از ذوق. الهی از این ذوقا کنی به حق فاطمه زهرا. 😚😚😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه عزیزم چیزی نمیشه شربت لاکسی ژل بگیر هرشب بخور که دیگه اینجوری نشی

اخه دکترم تاکیید کرد یبویت نشی ها

خیلی ترسیدم

گفت بارداری دوقلویی خیلی مواظب باش

یعنی خیالم راحت؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از ته دلم از خدا میخوام که فردا خوش خبر باشی و اشک شوق بریزی چون من خودم‌روز پانکچرم وقتی گفتن ...

سارا جان شما این مدت یبوست نشدی که بخواری باید ببخشید زور بزنی؟؟؟

بچه ها من امشب یبوست فوق شدید گرفتم خیلی ببخشید با روغن زیتون و الو هم برطرف نشد مجبور شدم زور بزن ...

من سه بار اینجوری شدم نزدیک یه ساعت اون تو بودم نگران‌نباش من به خاطر قرص دمیترون اینجوری شدم سعی کن نشی. الانم نگران‌ نباش 

من سه بار اینجوری شدم نزدیک یه ساعت اون تو بودم نگران‌نباش من به خاطر قرص دمیترون اینجوری شدم سعی کن ...

ببخشید سارا جون

یعنی زور شدید میزدی؟

من رو توالت فرنگی چند بار زور شدید زدم

الانم تو رحمم یه حسی دارم

ببشتر ترسبدم

بچه ها من امشب یبوست فوق شدید گرفتم خیلی ببخشید با روغن زیتون و الو هم برطرف نشد مجبور شدم زور بزن ...

لاکسی ژل بگیر . نه هیچی نمیشه . نترس . چای نخور . لیمو شیرین و نارنگی رو آب بگیر یک لیوان بخور عالیه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
لاکسی ژل بگیر . نه هیچی نمیشه . نترس . چای نخور . لیمو شیرین و نارنگی رو آب بگیر یک لیوان بخور عالیه ...

چشم عزیزم ممنونم

آب میوه سریعتر از میوه عمل میکنه . 

راستی عزیزم  من اصلا خراش و پی ار پی نشدم اینبار

ببین من فک میکنم کیفیت جنینام و خوایت خدا بود

اخه جنینام سه روزه ولی ۱۶ سلولی بودن

قربونت عزیزم ممنونم. اره واقعا همین طوره. مطمئنم هر چی که هس خیره. یکم سختیش ب خاطر اینه که یک ساله ...

فاطمه جان خوبی جونم من حالت و درک میکنم چون خودمم یکسال منتظر انتقال بودم توکل کن بخدا بذار راهها رو هموار کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

ببین مجاز نیست زیادش ولی یکبار از دکترتم.بپرس فقط یکبار از شیاف گلیسیرین استفاده کن من منشی دکترم.گفت ولی بعد فهمیدم مجاز نیست البته 

بازم.بپرس

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
ببخشید سارا جون یعنی زور شدید میزدی؟ من رو توالت فرنگی چند بار زور شدید زدم الانم تو رحمم یه حسی ...

خواهش میکنم آره من اصلا توی زندگیم اینجوری نشده بودم ولی نگم برات اینقد بد زور زدم تمام بدنم‌میلرزید دیگه گریم گرفته بود ولی از دیروز سوپ و زیتون خوردم بهتر شدم خیلی. 

راستی عزیزم  من اصلا خراش و پی ار پی نشدم اینبار ببین من فک میکنم کیفیت جنینام و خوایت خدا بود ...

انشالله بسلامتی و دل خوش بغلشون کنین عزیزم

من احتمالا فرش میخواد انتقال بده برام ‌ . میخوام بهش پیشنهاد خراش رو بدم .

خدای من خدای معجزه هاست . 

دخترا من یکم سوزش تو گلوم احساس میکنم چیا خوبه بخورم اینارو که خودم می‌دونم میگم بازم هست بگین

آب ولرم و لیمو

نشاسته و شیر ولرم

قره قره کردن با آب نمک

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏