2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

سلام بچه ها

ادرارم نسبت به مایعاتی که میخورم تقریبا بیشتر شدهو همش حس میکنم یه چیز قلمبه از واژنم میخواد بزنه بیرونچکار کنم؟چرا اینجوریه؟❌❌❌❌❌

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم از ۹۷ انتقال ندادی دیگه؟

نه دیگه جنین نداشتم چون با هزینه ی زیاد دوتا جنین داشتم رفتم تو فکر تخمک اهدایی ولی باید میرفتم شهرستان که شوهرم همراهیم نمی‌کرد 

دیگه با تعهد خودم دکتر بردم تو سیکل که خدا معجزه کرد برام و شد 9تا تخمک و 8تا جنین عزیزم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله طبیعی بارداربشی. جنینات چطوربودن؟من جنینام ضعبف بودن بیبی چکم مث ...

عزیییزم حتما آزمایشتم مثبت و خوبه برو از بده وقتی بی بی مثبت شده آزمایش صدرصد مثبته

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
فدات عزیزم  خوب که نیستم فقط دلم میخواد این روزها زودتر بگذره دوباره برم انتقال از طرفی ترس دا ...

چقد خوب که میخای انتقال بدی

نه اصلا از این فکرا نکن من فکر کنم این مشکل کلا خیلی نادره و فقط اینبار برات اتفاق افتاد

طوطیا نظر متخصص ژنتیک و ... چی بود؟

اینکه بار دوم مثبت شدی یعنی شانس بارداریت بالاست

انشالله به زودی نی نیت رو بغل بگیری❤👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام به روی ماهت، منم که ماه پیش انتقالم منفی شد، رفتم دکتر گفت احتمالا جنین هات ضعیفه، هر دو انتقال ...

آخی عزیزم من اصلا نمیدونستم انتقال دادی آخی ناراحت شدم. چی میشه کرد

کاشکی راهی بود از این شرایط نجات پیدا میکردیم

آره کار خوبی میکنی جنینای باقیموندت رو انتقال بده انشالله کارت به پانکچر نمیرسه.

با دکتر نصر تاحالا انتقال داشتی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
میگن بستنی خیلی خوبه

شوره جون حالت چطوره؟ همه چی خوب پیش میره؟

یکمی از انتقال بگو درمورد تغذیه ات و علائمت

روز چندم ازمایش دادی؟ بی بی چک هم زدی؟

بچه ها سلام.منم فردا صبح بی بی چک میزنم سومین بارمه شوهرمم  کلا ادم.ناامیدیه 😓کاش این دفه بشه

بسلامتی 

انشالله که مثبته

فردا روز چندمتهگ

س روزه اس سارا جان 

سه روزه اون روز نیاز نیست

ولی اون موقع دو سه روز قبلش باید با همسر میرفتن تست کرونا میدادن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سه روزه اون روز نیاز نیست ولی اون موقع دو سه روز قبلش باید با همسر میرفتن تست کرونا میدادن

ساران جان تقریبا حس میکنم ادرارم زیاد شده

و به چیز قلمبه انگتر از تو واژنم میخواد بزنه بیرون

زبر دلمم کمی سنگیه

چرا اخه؟

روز نهمم

نه عزیزم اصلا امکانش نیست منکه ایران بودم، از شوهرم وکالتنامه محضری گرفتم برای انتقال. تازه مرکز گف ...

سلام عزیز دلم خوبی چخبر ازت می‌شناسیم میترام عشقم 

دیگه نیامدی ایران 

حال احوالت چطوره خواهری 

نه دیگه جنین نداشتم چون با هزینه ی زیاد دوتا جنین داشتم رفتم تو فکر تخمک اهدایی ولی باید میرفتم شهرس ...

عزیزم چرا میخواستی اهدایی بگیری ؟ به خاطر ذخیره بود یا چیز دیگه ؟ بار دوم چیکارا کردی که تخمکت زیاد شد ،شوهرتم مشکل داره ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش