2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
نميدونم ولي درد ميگيره نگران ميشم... دو طرفش هم با هم درد ميگيره بعد دقيقا وسط رحمم تير ميكشه.. ...

برای منم ی بار چپ ی بار راست ولی بیشتر سمت راستم رحمم خدارو شکر تا الان تیر نکشیده اصلا...الان خدا وکیلی من بهت بگم بی بی نزار نمیزاری؟؟😂😂😂😂

آنا جان روز اول انتقالم هر بار دستشویی میرفتم لک نمیدیدم ولی آخر شب ی مقدار خیلی کم لک اومد ازم...و ...

عزیزم لک روزای اول مال دستکاری و شستشو هست و چیز مهمی نیست......

برا خارشتم که پماد داشتی خیالت راحت خوب میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم ی بار چپ ی بار راست ولی بیشتر سمت راستم رحمم خدارو شکر تا الان تیر نکشیده اصلا...الان خدا و ...

آخه اون منفيه خيلي خيلي زد تو ذوقم... ميگم الان دو روز گذشته ...

آره نگي نزار نميزارم... قول ميدم،،🙃🙃🙃🙃

آنا جونبه نظر شما من که بلدم تزریقات انجام بدم اشکال نداره این آمپول مریونال خودم بزنم؟آمپولای دیگه ...

عزیزم چراکه نه.......

خوب اگه بلدی خودت بزن.......

من همسرم اصلا بلد نبود همه آمپولامو خودش زد......

خیلی خوب زد چون ناشی بود تو اینترنت نحوه تزریقاشونو پیدا میکردیم و با ملاحظه و دقت میزد برا همین خیلی خوب میزد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجان من ازمايش ان تي ام مال خون هاي ريسك بود ولي سل فري دادم كم ريسك بود كفت ان تي شما خوبه ١.٨و س ...

عزیزم مهم سلفری هست که اوکی بوده........

دیگه فکرای بد نکن.......

انا جون صبح زنگ زدم بیمارستان با دکتر صحبت کردم. گفتم جای پرولوتون هم درد داره و هم پوست روش داغه. د ...

عزیزم به نظرم انقدر وسواس نداشته باش اولا چرا به جنین نرسه؟

خوب وارد بدنت که میشه......

اتفاقا خوبی پرولوتون اینه تزریق که میکنی دز هر روز به وقتش خودش آزاد میشه.......

در مورد سلکسانم خوب به نحوه تزریقم ربط داره ولی خوب مال منم بعضا کبود میشد.......

اون قسمت رو یه کم استراحت بده بعد که بهتر شد میتونی مجدد تزریق کنی.......

سلام عصر پنجشنبه تون به خیر  دوستان کسی میدونه تفسیر این آزمایش رو؟؟؟..آنتی اسپرم آنتی بادی من ...

عزیزم دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم درمان داره.......

فکر کنم این آز رو ز ر ن ا ن ی واسه یکی از دوستامون نوشته بود.......

نگران نباش مهم اینه موانع دارن رو میشن......

ایشالله به زودی همه از سر راه مادر شدنت کنار میرن......

من جات باشم یه ویزیتی با ز ر ن ا ن ی انجام میدم......

https://nininama.com/fa/news73561.aspx

آتریسا جون اینو بخون خیلی خوب توضیح داده.......

درمانم داره نگران نباش......

[QUOTE=48583972]سلامت باشی عزیزم، من قبلش از دکترم پرسیدم که بیهوش بشم خطری داره برای جنین، گفت هیچ تاثیری روی جنین ...[/QUOTد

اسم دکتر شما چیه؟ انشاا که برای منم تاثیر منفی نذاره

عزیزم شما همونی هستین ک سال ۹۴ با آنا باردار شده بودین؟

بله عزیزم سوگل با من باردار شده بود ولی متاسفانه براش نموند اما دیگه این دفعه به لطف خدا قراره زایمان کنه.......

آتریسا جون ، فکر کنم برای بارداری طبیعی مشکل ایجاد کنه ، برای بارداری ماها وجود آنتی بادی تاثیر چندا ...

لیلا راست میگه من به این قضیه دقت نکردم شاید اصلا تو میکرو تاثیری نداشته باشه......