2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047260 بازدید | 684585 پست
سلام عزیزم  نی نی ام خوبه  ایشالله ۱۵ بهمن تو چی تاریخ بهت داده؟

بسلامتی انشاالله عزیزم

اره ۱۱بهمن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا ابن سینا آمار منفیش زیاده هر کی مثبت شده بعد سه چهار بار. عزیزم مطب برو دکترای خوب زیاد داریم مر ...

منو بگو دوبار اول بهمن بودم، برای بار سوم مجبور شدم ابن سینا پانکچر کنم. که دوتا جنین بیشتر نشد. البته فرقی هم به حالم نمی کرد چون دفعه پیش پنج تا جنین داشتم یکیش که قابل فریز نبود اون چهارتا رو هم باهم انتقال داد رفت پی کارش. ولی توی ابن سینا موقع انتقال شنیدم از چند نفری که بعد من انتقال داشتند ،  دو سه نفرشون یکی دو تا از جنینهاشون بعد از فریز باز نشده بود. کلا فکر می کنم بهمن جنین شناسی بهتری داره. البته ناگفته نمونه من از رفتار پرسنل ابن سینا بیشتر رضایت داشتم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
فدات. آره دیگه سیکل طبیعی نمیدن. انشالله که مثبتی 

قربونت برم مرسی. ایندفعه زودتر از قبل شروع کردم به ناامید شدن. ایشالله

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

سلام عزیزان من خوبین 

خیلی نگرانم برای آزمایش فردا 

میشه دو برابر شده باشه! 

وای میترسم خارج رحمی باشه یا منفی شه😢

میشه مامان شده باشم! بخدا همش میرم پیاماتونو میخونم یکم امید می‌گیرم شما نبودین خیلی اوضاعم خراب بود😔

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
منو بگو دوبار اول بهمن بودم، برای بار سوم مجبور شدم ابن سینا پانکچر کنم. که دوتا جنین بیشتر نشد. الب ...

انشالله که دیگه اخرین بارته اه بهمن که میگن خوبه. والا منم از رفتارشون راضی بودم بد نبودن اما خیلی بی برنامه یعنی من چون رفتم عرفان فهمیدم تازه فهمیدم چقد ابن سینا داغونه روز پانکچر و انتقال هی از این تخت به اون تخت میندازنت ولی اونجا عالی بود عالی. ابن سینا جنین شناسش هیچی حالیش نیست

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قربونت برم مرسی. ایندفعه زودتر از قبل شروع کردم به ناامید شدن. ایشالله

نه عزیزم نا امید نباش قربونت برم منم روز ۷ که بی بی زدم منفی بود یکم نا امید شدم ولی بازم یکم امید داشتم اما همش به کیستم که فکر میکردم میگفتم فایده نداره من باید عمل میکردم تا عمل نشه مثبت نمیشم چون میدیدم بیشتریا عمل کردن بعد مثبت شدن. با همسرمم که حرف میزدم میگفت اینبار خیلی امید ندارم میگفت ۵۰ ۵۰ احساسشه ولی شد توکلت به خدا باشه بسپار به خودش 

سلام عزیزان من خوبین  خیلی نگرانم برای آزمایش فردا  میشه دو برابر شده باشه!  وای م ...

سلام عزیز دلم نگران نباش انشالله فردا جواب رو میگیری و خیالت راحت میشه من روز ۱۴ جنین بلاست ۱۱۸ بود بتام به نظرم شما باید روز ۱۶ آز مینوشتن برات. یاسین بخون درکت میکنم هی خدا رو صدا بزن تا آروم بشی 

بچه ها سرم ای وی اجی تا چقدر اثرش توبدن میمونه؟؟من ۲۴ ماه قبلی تزریق کردم بعد فردا میخوام برم واکسنمو بزنم مشکلی نداره؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزيزم  منم روز ٥انتقالم كوچكترين علامتي ندارم همه ميگن دنبال علامت نباشين ولي امان از اين ...

سلام گلم

دقیقا منم خودمو کلافه کردم اینقد دنبال علائمم

واقعا هم فقط خودمون رو اینجوری اذیت میکنیم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام عزيزم  منم روز ٥انتقالم كوچكترين علامتي ندارم همه ميگن دنبال علامت نباشين ولي امان از اين ...

چندتا جنین انتقال دادی گلم؟جنین چند روزه؟

انتقال چندمته؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩