2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست

سلام دوستان. تبریک به همه مامان ها جدید و متاسفم برای انتقال های منفی... دوستان منم رفتم پیش دکتر خودم در اهواز دکتر ديبا وند، بهم گفت بهتره اول جنین هات انتقال بدی انشالله ميگيره چرا ميخوای از اول شروع کنی. آخه دکتر رزاق بهم گفت جنین عات ضعیف هستن... ولی به قول دکتر ديبا کی از پیش خدا اومده... منم توکل بر خدا این ماه به امید خدا پریود شدم انتقال ميدم دوتا دارم بی و سی هستن برام دعا کنید.. قبلش هم سرم ذارم و ذارم روزی دوتا پرد میخورم.. بچه هايي که مامان شدید شما کیفیت جنین ها تون چی بوده؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
خيلي حالم بد شده... سپردمشون به امام رضا... خودش نگهدارشون باشه

مهناز جونم اصلا نگران نباش ، ببین گفتم برات ،دوستم تو ماه ۴ بارداری دقیقا گلوش چرکی شد ، آنتی بیوتیک مصرف کرد ، دکتر گفت اگر داروهارو استفاده نکنی، ضررش برای جنینات خیلییییی زیادِ، عیبی نداره ، امیدت به خدا باشه، نی نی ها هم بسپار به خدا، خودش نگهدارشونه.😘😘😘😘، شلغم هم بخور حتما ، مامان سبحان خوب پیشنهادی داد، زود خوب میشی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. تبریک به همه مامان ها جدید و متاسفم برای انتقال های منفی... دوستان منم رفتم پیش دکتر خو ...

سلام عزیزم، اتفاقا من با دکترت موافقم، اصلا این کیفیت جنین فقط از لحاظ ظاهریِ، از لحاظ کروموزومی نمیشه حرفی زد مگر با بیوپسی جنین، برو انتقال بده، از دوستان بودن با جنین کیفیت بی و سی هم زایمان کردن، امید به خدا ایشالله که همینبار مامان میشی، 😘❤❤❤❤

من امروز طاقت نیاوردم رفتم حموم ولی بیست مین طول کشید😎 البته ب صورت نشسته خودمو جلا دادم😂😂لیلا تو ...

بهااار ، تو که خوشگل و ترگل ورگلی، مثل اسمت که بهارِ ،😍😍😍😍

ولی دستت درد نکنه رفتی حموم  😂😂😂😂😂😂، ما اینجا عیب نداره، من تو فکر شوهرت بودم که بهش رحم کردی  😂😂😂😂

ایشااااااالله حموم زایمان  😍😍😍

سلام،من هنو سرماخوردگیم خوب نشدهخیلی نگرانم، میگن سرماخوردگی ضرر داره برا جنین

ستايش جون و بقيه دوستاني كه سرما خورديد اين قدر نگران نباشيد ، سرماخوردگي تاثيري روي جنين نداره فقط بدن خودتون رو تقويت كنيد تا زودتر خوب بشيد .

ممنونم عزيزم، پس اين هفته قطع كنم پريودم تموم شد بعد برم تهران، من ترسم اين بود كه نكنه نبايد پريود ...

ایشالله جای نگرانی نیست حالا اواین ویزیت رفتی بررسی میشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من سالانه شاید 1دونه چایی بخورم اصلا دست خودم نیستا خیلی بدم میاد نهایت مایعات من روزی 1لیوا ...

ثمین جون باید دست خودت باشه......

مگه مشکل انعقادی نداری؟

عزیزم فقط برا بچه نیست شما باید روزی حداقل ۸ لیوان آب بخوری.....

منم اهل چایی نیستم اما دم به دقیقه آب میخورم.......

عزیزم اکه مشکل انعقادی داری باید جدی بگیری وگرنه با داروها غلظت خونت بالاتزم میره نه تنها منفی در انتظارته علاوه بر اون ریسک سکته و....... هم داری..... 

پس جدی بگیر حالا یا مایعات یا آب خالی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ب همگی....آمپول hcg روز 2 و 5 انتقال نصفشو میزنم این آمپول برای چیه؟ و سینه درد من ب خاطر این آ ...

عزیرم شانس +شدنو بالا میبره......

همون هورمون بارداریه......

منم داشتم و شکر خدا مامان شدم......

ببخشید دگتر برام پردنیزلبون نوشت ماه دیگه انتقال جنین فریز دارم  پردنیزلبون از کی شروع کنم یادم ...

عزیزم من با ال دی پردنیزولونم شروع شد.......

شام ال دی داری؟