2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047584 بازدید | 684615 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من تا مطمئن نباشم نمیگم چندین ساله درگیر اندومتریوز هستم و دکترهای مختلف که از بهترین ها هم ...

من انرومتریوز هستم

میخاستم بدونم شما عمل کردید یا با دارو خوب شدید؟

اخر پیش کدوم دکتر راضی بودید؟

سلام دوستان گلم.خوب هستین.ی سوال دارم من تو هفته 30درد داشتم ک رفتم بیمارستان ازم ان اس تی گرفتن گفتن دردات دردهای انقباضی نیست ولی معاینه ک کردن گفتن دهانه رحمم ی سانت بازشده.بهم هر 6ساعت شیاف.امپول پرولوتون.وهر6ساعت قرص دوفاستون دادن.سوالم اینه کسی لوده مث من ک دهانه رحمش بازشده باشه وتااخرتونسته بره.خییییییییلی میترسم.خواهشا جوابم بدید هرکی اطلاعی داره

سلام دوستان گلم.خوب هستین.ی سوال دارم من تو هفته 30درد داشتم ک رفتم بیمارستان ازم ان اس تی گرفتن گفت ...

ما تازه اول راهیم

ان شالله به خیر میگذره 

با دکترت مشورت کن

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
سلام دوستان گلم.خوب هستین.ی سوال دارم من تو هفته 30درد داشتم ک رفتم بیمارستان ازم ان اس تی گرفتن گفت ...

اره دوست من دوقلو باردار بود ۳۰ هفته یکسانت باز شد ولی تا ۳۸ رفت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ماشالله آمپول ای تخمک کشیتون چیا بودن؟متاسفانه من اندومتریوزم هستم کیفیت نداره تخمکام 

منم اندومتریوزم 

ففطhmgزدم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مبارک باشه عزیزم بسلامتی

تو سونو اول که ۶ هفته بود ۱۲۱

چ کارایی انجام میداد؟یادته.من کلا استراحتم ولی خیلی استرس دارم

همون استراحت و دارو 

تازه استراحت مطلق هم نبود 

نگران نباش

بعدشم تو خطرو گذروندی خدایی نکرده زایمان کنی که نمیکنی بچه ات میره دستگاه چیزی که نمیشه 

سلام به همه ی عزیزای گروه منم امروز زایمان کردم یبل عمل و بعد عمل همه ی بچه های گروه دعا کردم که خدا ...

سلام عزیزم،به سلامتی، تبریک میگم گلم😘

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست