2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
نگران نباش عزیزدلم مطمئنم همه چی خوبه ان شاالله پس فردا میری جوجتو میبینی😍😍

سلام ساراجون من امروز سونو رفتم هماتوم داشتم لک و خونم مال هماتوم بود

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمئن باش خدا جواب این همه سال انتظارتو میده گلم

ممنون گلم الان از دکتر غدد میام گفت مشکلی نیست تو برو تو سیکل با مصرف لوتروو به مرور آنتی میاد پایین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزدلم خوبی؟ نی نی جون خوبه؟ پیش امام رضا دعاتون کردم الهی صحیح وسلامت نی نی روبدنیابیاری

سلام عزیزم. ان شالله بزودی بیای خبر بارداریتو بدی. ان شالله حاجت روا بشی. چقدر محتاج دعام کامل استراحت مطلق تک و تنها تو خونه. کاش امام رضا یه نظر به ما بکنه

خدایا شکرت
خیالت راحت عزیرم یکی با من انتقال داشت تیروییدش ۱۰بود اسفند یه دوقلو پسر به دنیا میاره البته بعدش دا ...

آره امروز دکتر غدد هم گفت با دارو کنترل میشه نگران نباش توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
😞😞😞😞

😘😘😘😘سرت بالا خدا باهامونه

الهی بسلامتی گلم. من ۳۱ هفته رفتم بنظرم همین موقع ها بری خوبه

مرسی عزیزدلم

نی نی هارو محکم ببوس از طرف من😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
😭😭😭😞😞😞😞 خداوند حاجت دلتو بده عزیززم

با هم عزیزم باهم.🙏🙏🙏🥺🥺😘😘

سلام دوستانی که پانکچر شدن ترخدا کمکم کنید❌❌❌❌❌❌❌❌دونر من ۴ روزه داره اچ ام جی سه پودر و دوآب مصرف میکنه(از روزاول پریود تا امروز که پنجم پریودشه)حالا  امروز دکتر گفت فولیکولاش اصلا رشد نکردن هنوز

به نظرتون رشد میکنه؟

کسی این شرایط رو داشته روز پنجم؟

الان دوباره گفت اچ ام جی رو همینجوری ادامه بده و ۱۲ درجه سینال ۴۵۰ هم اضافه کرد

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

بچه ها علائم عفونت واژن چیه در بارداری؟؟؟؟؟ از کجا فهمیدین عفونت دارین ؟؟؟؟ من همش توهم دارم برا عفونت از کجا بفهمم !؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍