2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
شمام آندومتریوز دارین؟ تو تخمدان یا لگن؟ وای الهی هیچکس تجربه اش نکنه انگار استخونمو دارن میشکنن اشک ...

اره عزیزم من توو هردو تخمدان داشتم اما اندازه اش بزرگ نبود دیگه آخراشه عزیزم 😍ماله شما کجاس؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینجوری بودم دردش طبیععیع

مرسی عزیزم ،اره  رفتم دکتر از ترس دوساعت پیش گفت به خاطر هاچ ام جیه  طبیعیه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
درسته عزیزم خسته نباشی واقعا. ولی حتمالذت هم داره درسته? دوقلوهای دوستداشتنی ...همون اسمارو گذاشتی؟ ...

معلومه که لذت داره الهی بزودی قسمت خودت عزیزدلم. اسمشون رها و‌ رادمهر گذاشتم

خداياشكرت....❤️ 
منن اولین بار که زدم شانس اسوه زدم اومدم اینجا چس ناله کردم😂ازم پرسیدن مارکش اسوه اس و فهمیدم چخبر ...

منم اولین بارم بود

دقیقاااا آفرین کند هم هست با زور میره تووو وای بهش فک میکنم پاهام سست میشه! خب بگو چه کاریه این چه کارخونه ایه اخه انگار میخواد از ما انتقام بگیره😂

اتفاقا یادمه هی تو میگفتی خیلی درد داره تا اینکه یکی ازت پرسید مارکش چیه، همه هم که زخم خورده بودن ا ...

😂😂 واقعا داشتم هلاک میشدم! ای جانم هزیزم پس ثاقعا معلومه چقد صبوری و چقد آستانه دردت بالاس

رووو خود جعبه و داخل جعبه توی بروشورش توو قسمت شرایط نگهداری نوشته که یخچالی نیست.

عزیزم نگفتم یخچالیه گفتم داروخونه گفته رو در یخچال قسمتی که بطری اب رو میزاری بزار چیزی که داروخونه ابن سینا به من گفت رو منتقل کردم به دوستمون شما هر جا دوست داری بزار 😐

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷