2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
خانما کمکم کنید   کسی بوده روز ۶.۷ بی بی کاملا منفی بوده ولی بعدش مثبت. من ۶ روزه انتقال دادم ...

آخه چرا انقدر زود زدی که استرس بگیری

بی بی چک برای من روز ۹ چنان هاله محوی انداخت که فکر میکردم توهم زدم هاله میبینم. در حد هیچی بود. فرداش یکم بهتر شد و دو روز بعدش کاملا واضح

آخه روز ۶

بتا که بالا نرفته خب عزیزم

صبر کن

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
بچه‌ها کسی جواب سوال منو نمیدونه

دوست خوبم دکتر من گفت تیتر بتا روز ۱۴ را میخوام

الان بری به امید خدا مثبت هم باشی ، استرس میگیری که چرا انقدر بتا پایینه

یا بی بی بزن یا صبر کن

ان شاالله خیر باشه برات

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمال داره نشون بده، ولی ممکنه بتای پایین نشون بده بعد دیگه میوفتی تو دور استرس تا آز بعدیت اگر می ...

عزیزم

من کارمند بانکم

میخواستم ببینم بعد انتقال چقد باید رو صندل بشینیم.چقد استراحت

شما گفتی اصلا استراحت نبودی

من مرخصی گرفتن برام خیلی سخته

😉

خانما کمکم کنید   کسی بوده روز ۶.۷ بی بی کاملا منفی بوده ولی بعدش مثبت. من ۶ روزه انتقال دادم ...

تعيين جنسيت هستين؟

دكترتون كيه؟

انتقال اولتونه؟

چرا فقط يكي انتقال دادين؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
آخه چرا انقدر زود زدی که استرس بگیری بی بی چک برای من روز ۹ چنان هاله محوی انداخت که فکر میکردم توه ...

عزیزم بعد خشک شدن انگار یه هاله خیلی محو داره به زور دیده میشه به نظرت واسه اینه که زود زدم؟ بعد خشک شدن قابل اعتماد هست

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
تعيين جنسيت هستين؟ دكترتون كيه؟ انتقال اولتونه؟ چرا فقط يكي انتقال دادين؟

دکترم ظفر دوست بود ابن سینا . چند اارو تععین جنسیت کردم یه پسر توشون بود . یه دختر ۳ ساله دارم 

آخه چرا انقدر زود زدی که استرس بگیری بی بی چک برای من روز ۹ چنان هاله محوی انداخت که فکر میکردم توه ...

عزیزم شما بچتون جنسیتش چی بود؟ منم دو روز دیگه باز میزنم اینم صب نزدم غروب زدم😅 خیلی هولم

دکترم ظفر دوست بود ابن سینا . چند اارو تععین جنسیت کردم یه پسر توشون بود . یه دختر ۳ ساله دارم 

چندتا رو تعيين جنسيت كردين؟ 

چندتا جنين ديگه دارين؟

خودتون راحت باردار ميشين؟ 

منم تعيين جنسيت كردم. از ١٠ تا جنين فقط ٢ تا پسر بود