2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
والا من خلم دیدم چند وقته آرامش دارم گفتم یکم واسه خودم دغدغه درست کنم 😁

والا همه همینیم، من که تو این یه سال هم یه مدت برای خودم کنسر اندومتر داشتم و گریه میکردم ، یه مدت هم کنسر سینه، تا این حد بگم که رفته بودم برای خودم کلاه گیس انتخاب کرده بودم که موهام بعد شیمی درمانی میریزه😥😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای نه، چه ربطی داره به انتقال عزیز من، کیست به تغذیه و استرس ربط داره، خیلی از خانم ها دارن و ا ...

آخیش وای خداااا آروم شدم الان. خدایا شکرت. جدی مامان خانوم به سلامتی مبارک باشه روز چندی؟ چندتا انتقال دادی بلاستن؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خوب هیچی حس نکردی دیگه دست نزن . خدارو شکر چیزی نبوده  .‌از بیکاری گیر میدیم به خودمون😊😊

دقیقا دیدم فعلا دغدغه ای ندارم گفتم یکم خودمو اذیت کنم 

من که از داروخونه نزدیک رویان خریده بودم، البته حدود نه ماه پیش بود

اسمش داروخانه نمیدونی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
آخیش وای خداااا آروم شدم الان. خدایا شکرت. جدی مامان خانوم به سلامتی مبارک باشه روز چندی؟ چندتا انتق ...

دوشنبه پیش انتقال دادم، بله گفتن بلاست، ☺️ ممنونم عزیزم، دعا کن برام، خیلی امید ندارم 

والا همه همینیم، من که تو این یه سال هم یه مدت برای خودم کنسر اندومتر داشتم و گریه میکردم ، یه مدت ه ...

وای خدا نکشدت دختر چقد خندیدم انشالله سلامت باشی قربونت برم

دوشنبه پیش انتقال دادم، بله گفتن بلاست، ☺️ ممنونم عزیزم، دعا کن برام، خیلی امید ندارم 

خیلی امید ندارم چیه چطور فاز منفی خوب میدی به خودت بگو مثبتممم عه  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
وای خدا نکشدت دختر چقد خندیدم انشالله سلامت باشی قربونت برم

ان شالله خدا به هممون سلامتی بده تا این روزهای سخت تموم بشه، بعد دیگه سلامتی باشه و دل خوش و روزهای خوب برای هممون، برای خانواده های سه یا چهار نفریمون🥰

به سلامتی فدات شم نگو عزیزم چرا امید نداشته باشی مامانی انشالله. چشم حتما اگه لایق باشم حتما دعات میکنم. منتظر خبرای خوبتم حتما تگم کن حتما

تشیدی عزیزم

الان میخاستم زنگ بزنم تشیدی اتفاقا  قایمیه که نداشت زنگ زدم