2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
آره رویان میرم دکترم مهری مشایخیه مشکلمون الیگواسپرمی حاد هر سه فاکتور پایین ولی خب جنین شناسی به ...

منم‌رویان‌میرم

دکترم‌مشایخی‌هس

چندتا‌جنین‌داشتید؟

اولین‌انتقالتون‌بود؟چندتاجنین‌انتقال‌دادید؟

پس‌دلیل‌منفی‌شدن‌چی‌بود؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اااای جااان دلم. میفهممت ب خدا. امروز وقتی با ماما حرف میزدم برا اولین بار اشکام ریخت. ناراحت شد گف ...

عزیزم غصه نخور، خدا بزرگه، ان شالله که ماه بعد انتقال میدی و مثبت میشی🥰🥰

توکلت ب خدا باشه. احتمالا این ماه نشه و دارو بخوری تا تیرویید کنترل بشه چون خیلی اثر داره. میدونی ای ...

فاطمه جان دعام کن دعام کن 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اااای جااان دلم. میفهممت ب خدا. امروز وقتی با ماما حرف میزدم برا اولین بار اشکام ریخت. ناراحت شد گف ...

انشاالله انشاالله انشاالله

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دخترا من چیکار کنم چه جوری به خدا بگم جور کن برم انتقال  شاید گناهام زیاد شده امروز رفتم جواب ...

یاخدا این ها چیه میگی؟؟؟خداخیلیم دوست داره که میخواداول درمان شیمگه دارو نمیخوری عزیزدلم؟ خب داروبخور پایین میاد این حرفهاچیه میزنی

یاخدا مگه دارو نمیخوری عزیزدلم؟ خب داروبخور پایین میاد این حرفهاچیه میزنی

دارو و قطع کرده بودم آنتی پی او نرمال شده بود بعدها واکسن دوباره اینطور شد

ای جانم عزیزم اشکال نداره خدادوستت داره که میخواد همه موانع روبرداره. بازم داروهات ادامه بده ماها باید بخوریم وقطع نکنیم

عزیزم اگر خوردن لیووتیروکسین منظورته، من شنیدم میگن انگار بدن عادت کنه، حتی وقتی نرمال هم میشه باید بخوری

فقط شاید تحت نظر پزشک دوزش کم و زیاد بشه

ببین میگن ولی مطمیننا بیشتر میشه به من گفتن ۱۷ تا بیست تا الان برایه تعیین جنسیت ۱۲ تا جنین البته بس ...

شما میخای تعیین جنسیت کنی؟ ابن سینا. کدوم دکتر؟ 

انجام دادی؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
نه گلم حتما نباید دو برابر باشه نزدیک به دو برابر میشه روندش خیلی طبیعیه دیگه بیخودی خون نده صبر کن ...

روز چند انتقالتون آز دادید؟ 

روز چند به ۱۰۰ رسید؟ 

آره آزمایشگاه هم خیلی شرطه؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزیزم غصه نخور، خدا بزرگه، ان شالله که ماه بعد انتقال میدی و مثبت میشی🥰🥰

ممنونم ازت عزیزم. ان شاالله با دعاهای شما    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه جان دعام کن دعام کن 

حتما عزیزم. حتما اگه لایق باشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱