2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
آخی عزیزم سعی کن دیگه چیز سنگین بلند نکنی اصلا شما که هماتوم داری دکتر من گفته اصلا وسیله بلند نکنم ...

ببین من یه اخلاق بد دارم مثلا اگه دکتر بگه چیزی نیست وهمه چی اوکیه دیگه یه جا بند نمیشم ولی اگه یه ذره جو بده که خطرناکه واینا میشینم سرجام حالام الان از موقعی که دکترم گفت چیزی نیست هماتومت کوچیکه دفع میشه دیگه من استراحتم خییییییلی کم شده همه کارای خونه رو خودم مبکنم ولی اون روز مجبور شدم سنگین بلند کنم

برامنم همون یه بار بود خیسی دیگه چیزی نیومد خداروشکر 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من خودم جلو جلو اندازه ها رو از دکتر میپرسیدم حتما با خودش گفته این همکاره بذار درست بررسی کنم داستا ...

چه بلایی تو دختر🤣😍

چه چیزایی پرسیدی مثلا بگو منم بپرس بلد نیستم🤣

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما کسی میدونه نزدیکی‌ محافظت شده قبل عمل پانکچر برای چیه ؟ اینجوری اسپرم ‌کم ‌نمیشه برای تشکیل جنین، یه روز قبل پانکچر گفتن  ،تو رو خدا هرکی اطلاع داره بگه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من اگه جنین فریز شده توی رویان نداشتم نمی رفتم به نظرم خیلی بی نظم شدن و کارکنانش هم بد اخلاق هربار ...

سلام عزیزم آره کاملا درست میگی جدیدا خیلی بی نظم شدن 

حالا این سری دیگه وقت گرفتی گذشته ولی از این بعد همیشه اول وقت نوبت بگیر...من همیشه وقت گرفتنی مثلا ۸ صبح میگرفتم زودم کارم راه میفت خداروشکر مشکلی هم نداشتم تا الان ولی وسط روزش چون شلوغ میشه خیلی معطلی داره 

برا شما پیامک اومده ۱۲ یا خودشون گفتن ۱۲ اینجا باش؟

چه بلایی تو دختر🤣😍 چه چیزایی پرسیدی مثلا بگو منم بپرس بلد نیستم🤣

مثلا اندازه سرویکس و موقعیت پلاسنتا و fhr و ....

همه رو با اصطلاح پزشکی پرسیدم دکتره هنگیده بود نمیدونست شب قبل رفتم از اینترنت سرچ کردم یاد گرفتم😅😅😅😅

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
من فردا ۱۲ ظهر رویان وقت ویزیت دارم به نظرتون اگه ۸ صبح اونجا باشم بهتره یا سر تایم ۱۲ اونجا با ...

تا چندماه پیش مدلشون اینجوری بود که اگه زود میرفتی پذیرشت میکردن ودکتر ویزیتت میکرد ولی جدیدا چندبار رفتم میبینم به خانما میگه شما باید ساعت ۱۰ مثلا اینجا میبودی چرا الان اومدی 

ولی از من بشنو همیشه اول وقت بگیر نوبتتو خیلی خوبه 

بچه ها من قرص لووتیروکسین ناشتا میخورم ولی تا میخورم حالت تهوع میگیرم سریع بعدش مجبورم یه چیزی بخورم مثلا هرروز بیسکوییت میخورم از روش که فقط بالا نیارم قرصو این مشکل داره؟ قرص قشنگ اثر میکنه؟

قدیم میخورم اگه تا غروبم ناشتا بودم هیچیم نمیشد

خانما کسی میدونه نزدیکی‌ محافظت شده قبل عمل پانکچر برای چیه ؟ اینجوری اسپرم ‌کم ‌نمیشه برای تشکیل جنین ؟ کسی نمیدونه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها من قرص لووتیروکسین ناشتا میخورم ولی تا میخورم حالت تهوع میگیرم سریع بعدش مجبورم یه چیزی بخورم ...

عزیزم حداقل باید نیم ساعت بعد لووتیروکسین چیزی نخوری

شب با یه بطری اب بزار کنارت 

صبح بخور نیم ساعت دراز بکش بعد پاشو برو قبل اینکه حالت تهوع بگیری نون بخور

دوستان برا تهوع شدید چی‌کار کنم ؟دمیترون چطور بخورم ؟می‌خوام بگیرم اسم و دز دقیق شو میگید بهم لطفا&n ...

با دکترت مشورت کن اول عزیزم

همین الان که دارم مسیج میدم خودم زیر سرمم و یه دمیترون زدم تووش😂😂😭

با دکترت مشورت کن اول عزیزم همین الان که دارم مسیج میدم خودم زیر سرمم و یه دمیترون زدم تووش😂😂😭

وای خدا منم حالم بده ولی فعلا بالا نمیارم دمیترون هم خوردم نصف قرص فعلا اثری نداشته ...فردا به مطب باید زنگ بزنم 😭