2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان  الان هفته نهم هستم ،امروز بدون هیچ سابقه ای لک بینی داشتم ،رفتم سونو گفت همه چی ن ...

منم هفته ي٨لك بيني داشتم رفتم سونو دكتر گفت خوبه هماتوم نداشتم و منم نگران بودم فقط دكترم گفت نگران نباش خودش از بين ميره شيافمم زياد نكرد فقط يكم استراحتمو بيشتر كردم ٤روز اينا فكر كنم قطع شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😪😪😪😪 بچه ها کسی بوده روز 6 انتقالش hcg کامل داشته ؟  تو نت خوندم ۱۴ رو طول میکشه اثرش از ب ...

نه نگران نباش دكترا به خيليا امپول دادن و اثرش ميره تا يه هفته بعد اگه بخواد منفي بشه اثر امپول نميمونه و اگه مثبت بشه مطمئن باش مثبته دكترا خودشون ميدونن

من نصف داشتم، بعد از 6 روز از آخرین تزریق بی بی چک گذاشتم جوابش درست بود، فکر می کنم بعد از 6 روز بی ...

عزیزم شما نصف داشتی من کامل داشتم بنظرت همون اندازه جواب بی بی یا آزمایش درست در میاد ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
نه نگران نباش دكترا به خيليا امپول دادن و اثرش ميره تا يه هفته بعد اگه بخواد منفي بشه اثر امپول نميم ...

مطمعنی ؟ من خیلی نگرانم از اون موقع استرس گرفتم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
😪😪😪😪 بچه ها کسی بوده روز 6 انتقالش hcg کامل داشته ؟  تو نت خوندم ۱۴ رو طول میکشه اثرش از ب ...

عزیزم منم روز ۶ داشتم وبا ازمایشم ۷ ذوز فاصله داشت اثرش دیگه تو خون نمیمونه ولی من روز دوازده بیبیچک زدم هاله ی محو داشت از روز سیزده به بعد پررنگ شد و زیر دو دقیقه میوفتاده اگه اثره امپول باشه زهره دو دقژقه نمیوفته اگه دیر تر بیوفته اثره امپوله

عزیزم منم روز ۶ داشتم وبا ازمایشم ۷ ذوز فاصله داشت اثرش دیگه تو خون نمیمونه ولی من روز دوازده بیبیچک ...

شما هم کامل داشتی hcg رو یا نصفه ؟ 

من احساس میکنم بچم داره زرد میشه، به نظرت قطره بگیرم براش؟

عزیزم مطمین باش سیر میشه دلیه بالا رفتن زردی فقط سیر نشدنه بچه تو اون سن باید روزی دو بار سکسه کنه نشانه ی سیریه دوتا بچه هام زردی داشتم ولی من به زور هر یک ساعت بلندش میکردم شیر خودمم نمیرسید شیر خشک دادم اصلا هم کار به دارو و دکتر نکشید ولی بچه ی خ‌واهرم من هی گفتم باید سکسکه کنه گوش ندادن بعد ۵ روز بردن دکتر گفت سیر نشده زردیش بالا رفته بستری کردن در صورتی که وقته به دنیا اومدن زردی بچه های من خیلی بیشتر بود به حرف کسی گوش نکن مادر وقتی زایمان میکنه شیرش کمه چون خستس اه میتونی فعلا تا زردیش میره با شیر خشک سیرش کن ببین سکسکه میکنه من زمانتشو میکنم به دوا دکتر نکشه ببخشید خیلی طولانی شد چون من تو اطرافیانم انقدر دیدمو هی گوشزد کردم وقته بستری شدن بچه هاشون تازه گفتن راست گفتی حرصم در میاد بااین مساله بر میخورم

درسته شما آمپولم داری دوز پروژسترونت زیاده احتمالا همین روزا برات کم باید کنن.

آره من ۲تا آمپول بود با ۲تا شیاف که فعلا دکترم یه شیافو کم کرد گفت اینارم بعد غربالگری کم میکنم برات 

آنا جون پروژسترون کلا قطع میشه یا تا آخر بارداری داریم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من شنیدم پرولوتون رو اگه یکبار بزنی تا آخر بارداری باید بزنی اکثر بچه ها که هماتوم داشتن پرولوتون می ...

نه فدات شم اتفاقا خوشم اومد ازش فقط چون تا غربالگریه اول باید بادکتر آی وی اف خودم ادامه میدادم گفتم از بعد اون دیگه دکترمو عوض کنم دوتا تجویزه جلو نرم بخاطر همین 

تا الانم که دکتر دیگه ای پیدا نکردم همسرمم نظرش رو دکتر اسرافیلیه احتمالا بعدِ غربالگریه اول دیگه باهاش ادامه بدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍