2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
من هفته بعد میرم سرکار ..دیروز هم خیلی عطسه کردم فک می کنم از دست رفت دیگه ....

از روزی که امدم خونه کل کارامو شوهرم میکنه خودمم فقط کارای شخصیمو میکنم دستشویی میرم ونماز میخونم یه خورده ام راه میرم تو خونه منم خیلی عطسه میکنم نمیدونم واسه چه من سینه هام حساس شده خوابم زیاد شده یه خورده ام درد پری دارم همیشه قبل پریدی این علایم ودارم واسه همین نمیتونم تشخیص بدم گرفته یا نه

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هفته بعد میرم سرکار ..دیروز هم خیلی عطسه کردم فک می کنم از دست رفت دیگه ....

خدانکته انشالله که گرفته برات 

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
انشالله عزیزم تا میتونی گرمی جات بخور انشاالله که راحت سقط بشه واسه من تا قرص خوردم سریع سقط شد یه خ ...

چشم اره همه میگن گرمیجات بخور کمک میکنه زودتر کنده بشه اول میخوام صبح ناشتا زعفرون غلیظ با خرما بخورم یکی از خواهرام اینجوری سقط کرد نمیخوام کارم به کورتاژ برسه ممنون عزیزم که کامل توضیح دادی خداکنه برا منم راحت باشه زجرنکشم چون واقعا توانایی ندارم حال روحیم داغونه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اره گلاب گل محمدیم خیلی خوبه ،درضمن بتونی میوه فیسالیس تازه بخری عالیه  غصه نخور انقد زود بگذر ...

چقد ماها زجر میکشیم پوست کلفت شدیم گناه داریم انگار از سنگیم باید این همه رو تحمل کنیم ممنون از راهنمایی هات انشاالله شمام زودی مامان بشی و این زجرا تموم بشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خیلی ناراحت شدم نیکاد هم شما هم طوطیا انشاالله خدا براتون معجزه کنه  منم با اینکه یه بسته جنین ...

این ارثیه رو خوب اومدی من از تو بدترم بخدا منم 28 سال سن دارم انقد موهام سفیده انگار 50 سالمه  اینقد گفتم ارثیه خودمم باورم شده من 4 بسته دیگه جنین دارم ولی اینقد نا امیدم فعلا تا بعده عید کاری نمیکنم اونم ببینم بعده عید چی پیش میاد

از روزی که امدم خونه کل کارامو شوهرم میکنه خودمم فقط کارای شخصیمو میکنم دستشویی میرم ونماز میخونم یه ...

الان گفتی من تست کردم یکم سینه ام درد نی کنه اونم میگن مال پروژسترونه....ولی خواب نشونه خوبیه برا منم دعا کن 

این ارثیه رو خوب اومدی من از تو بدترم بخدا منم 28 سال سن دارم انقد موهام سفیده انگار 50 سالمه   ...

ناامید نباش عزیزم من سنم از شما خیلی بیشتر و هیچ جنینی دیگه تدارم عزیزم ۲بار مثل تو شدم و سقط کردم درکت می کنم  اما ناامید نشو فرصت زیاد داری عزیزم 

ای وای نیکاد جون😭😭😭😭😭 خیلی ناراحت شدم همش تو فکرت بودم برات دعا میکردم  نمی دونم چه حکمت ...

ممنون عزیزم حکمت خداس و نمیشه باهاش جنگید انشاالله شما به سلامت نینیتو بغل بگیری گلم منم دادم دست خدا تا ببینم کی این زجرا تموم میشه 

خدانکته انشالله که گرفته برات 

ان شالله سر نماز هات دعا کن برام اخرین شانسمه شوهرمم اصلا اسپرم نداره مشکل فقط کاش خودم بودم  ...واقعا اخرین شانسه  صب کلی گریه کردم 

ناامید نباش عزیزم من سنم از شما خیلی بیشتر و هیچ جنینی دیگه تدارم عزیزم ۲بار مثل تو شدم و سقط کردم د ...

خیلی متاسفم خیلی سخته میشه بپرسم شمام قلبش تشکیل نشد؟؟ معلوم شد دلیلش چی بود؟؟ انشاالله این سری دیگه مامان شدی 

@ماشالا     عزیزم شما سینه هات هیچ دردی نداری؟من گاهی فقط نوک سینم درد میگیره و حساس میشه ...

زهرا جون رفتی سونو؟؟ انشاالله خوش خبر باشی منم خوشحال بشم از این حال و اوضاع دربیام 

بچه ها ممنون از همتون که برام دعا کردید و به فکرم بودید ولی من دست خالی برگشتم خدا برام نخواست و نشد ...

آخ عزیز دلم😭خیلی متاسفم 

خیلی خوب حالتو درک میکنم 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم بله حتما  اگر تحت نظر دکتر هستی و با فرد کرونایی تماس نداشتی حتما بزن، واکسن کرونا ...

نه نداشتم،،توکل بخدا میرم میزنم 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏