2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
فک نمیکنم، همون جنینه

اخه تا حال نشنیدم .احتمالا منظورش اسپرم اهداییه اخه همسرتم مشکل اسپرم داره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها... امروز سونوي روز يازدهم برد براي انتقال... آندومترم سه خطي نه ميليمتري بود.. دكترم خيلي راضي بود... بهم بازم استراديول و سلكسان و آس آ رو كه داد و پردنيزونون رو فعلا قطع كرد...( نميدونم چرا)...شياف و آمپول پروژسترون هم اضافه كرد و روز پنج شنبه رو برام وقت داد براي انتقال.... با آزمايشگاه هم هماهنگ كرد براي خارج كردن جنينها از فريز... بعد از دكتر پرسيدم جنين ها رو هجينگ كنم گفت آره به آزمايشگاه بگو خوبه....

نه ندارم.... سيكل پانكچرم  هفته بعد پانكچرمه

انشالله اینبار نتیجه بگیری و دلت شاد شه خواهر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بچه ها... امروز سونوي روز يازدهم برد براي انتقال... آندومترم سه خطي نه ميليمتري بود.. دكترم خيل ...

هجینگ چیه ؟نشنیدم./امیدوارم نتیجه بگیری و مامان بشی اینبار

هجینگ چیه ؟نشنیدم./امیدوارم نتیجه بگیری و مامان بشی اینبار

هچينگ يه عملي هست كه توي آزمايشگاه روي جنين انجام ميدن... يه شكاف روي ديراره بيروني جنين داده ميشه كه باعث ميشه جنين راحتتر به ديواره رحم بچسبه و لانه گزيني انجام بشه

سلام بچه ها... امروز سونوي روز يازدهم برد براي انتقال... آندومترم سه خطي نه ميليمتري بود.. دكترم خيل ...

سلام عزیزم

انشااله باسلامتی انتقال بدی

اینارو خودشون میگن یا میپرسی 

آندومتر سه خطی چیه؟ واصولا باید چطوری باشه 

ضخامتش که میدونم ٩میل عالیه 

سلام عزیزم انشااله باسلامتی انتقال بدی اینارو خودشون میگن یا میپرسی  آندومتر سه خطی چیه؟ و ...

قربونت برم عزيزم خيلي برام دعا كن... به ديواره رحم ميگن آندومتر .. كه ظاهرا سه خطي ميشه خيلي خوبه.... خودشون ميگن ولي خودمم قبلش مطالب آنا جون رو ميخونم و برام سوال باشه از دكتر ميپرسم...صفحات اول آنا جون همه رو توضيح داده

من بازم لک دیدم،خدایا ب دادم برس ،حالتای پری دارم دکترمم ج نمیده

عزیزم استراحتتو بیشتر کن و نگران نباش اصلا.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عززیزم ک با حوصله جواب میدی  حتما رعایت میکنم  خدا دختر کوچولوتو حفظ کنه برات عزیز ...

فدات بشم عزیزم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من امروز صبح یه بی بی دیگه گذاشتم اونم منفی بود دیگه خسته شدم امروزمیرم آزمایش منفی که شد داروه ...

عزیز دلم ناامید نباش........

از الان کم بیاری برا آمپوبا پس تا نه ماه چی کار میکنی؟

ممنون از همه خواهراي گلم كه دوستانه پاسخ منو ميدن 

اگه من اين ازمايشو دادم و خواستم سرم بگيرم بايد چيكار كنم سرم بيمارستان ميده يا خودمون بتيد تهيه كنيم هزينه سرم زياده؟؟

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕
من دوازده تاجنین داشتم یک سال پیش سه تاجنین سه روزه روانتقال دادن که نشد واین بارم سه تابلاست وانتقا ...

عزیز دلم انصافا منطقی نیست این همه سختی برا بچه دوم بکشی........

نمیگم کسایی که برا بچه دوم اقدام میکنن کارشون خوب نیس.......

ببین عزیزم اولویت تو الان دخترته........

دخترت یه مادر سالم و شاد نیاز داره........

ببین اولویتت اینه برا دحترت یه خونه شاد درست کنی.......

رابطتو با پدرش بهتر کنی چون به یه خونه پر از آرامش نیاز داره........

ایشالله خدا صلاح بدونه دومیم میده.......

منم روش اناجونو برا تزريق امپولها انجام ميدم الان دوماهه ميزنم چندروز يه سمت چندروز سمت ديكه ولي انگ ...

مینو جون منم دیگه بعد دو ماه کم آورده بودم.........

باورت میشه حتی بعضا انقدر همسرم دلش میسوخت میگفت میخوایی دیگه نزنم..........

تا اینو میگفت میگفتم نه بزن...........

فقط به این فکر میکردم این سختیا تهش شیرینه........

ایشالله درداتون ختم به خیر بشه ارزششو داشته باشه.......