2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
فدات عزیزم ممنونم برام دعا کن 🤲🏻😍 عزیزم من روز ۹ بی بی مثبت شد رفتم آزمایش ۲۲۲ بود دکتر گفت دوبا ...

خدا برات حفظشون کنه 

من روز ۱۴ بتام ۱۸۶۰

خواستم بدونم امکان داره واسه منم دوتا باشه

مرسی عزیزم درسته با آموزش های یوتیوب برای خودم زدم خداروشکر خوب پیش رفت ممنون عزیزم انشاالله توکلم ...

فدات بشم مرسی عزیزم ایشالا بهترین برات پیش بیاد❤️😍

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یکم راه میرم امروز کلی عطسه کردم  اونم شدید کلا حالم گرفته اس تنهام تو خونه شوهرم سر کاره . ...

چه خوب کردی به کسی نگفتی.من دوروبریام میدونن دیونم کردن هی از علایمم میپرسن میگن کی ازمایش میدی؟ استرس میگیرم

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
فدات عزیزم ممنونم برام دعا کن 🤲🏻😍 عزیزم من روز ۹ بی بی مثبت شد رفتم آزمایش ۲۲۲ بود دکتر گفت دوبا ...

هوف من دارم از انتظار میمیرم ولی همسرم نمیزاره بی بی بزنم میگه تا روز آز باید صبر کنی

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
ن من هیچ امیدی ندارم هیچ امیدی فقط ب این فک میکنم ک باقی عمرمو چجوری بایدبا نبود بچه کنار بیام فقط ه ...

همین الان برو سونو ساک 

خونریزیت قطع شد؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
هوف من دارم از انتظار میمیرم ولی همسرم نمیزاره بی بی بزنم میگه تا روز آز باید صبر کنی

شما انوکسا می زنید یا هپارین ؟این دوتا مثل همن ؟و اینکه پردنیزولون هم می خورید ؟

سلام عزیزم لکه بینی که از روز ۶ انتقالم شروع شد تا همین الان همچنان ادامه داره خونریزیمم اولین سری ۱ ...

رفتی سونو عزیزم؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
شما انوکسا می زنید یا هپارین ؟این دوتا مثل همن ؟و اینکه پردنیزولون هم می خورید ؟

نه عزیز هیچکدوم.من فقط پروژسترون دارم و استرادیول.

ببخشید اینا برای چیه؟

رفتی سونو عزیزم؟

سلام تینا جونم آره عزیزم گفت هماتومه احتمالا خونریزیات براهمون باشه 

حالا بعدازظهر ببینم اگه منشی دکتر بهم وقت بده میبرم به دکتر نشون میدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دکترت انوکسارو قطع کرد؟؟؟ اینجا اکثرا دکتر به هیچ وجه انوکساشونو قطع نکرده حتی من خونریزی خیلی خیل ...

گلم من از دیروز خداروشکر لک ندارم که آسپرین رو دیشب خوردم میخواستم امروزم فقط آسپرین بخورم و از فردا انوکسارو شروع کنم که با حرفتون ترسیدم و الان انوکسامو زدم . التماس دعا نمیدونم کار درستی کردم یا نه ولی خودمم از نزدن انوکسا خیلی استرس داشتم چون انعقادی من لب مرز بوده تو آزمایشام دیگه توکل به خدا. با این اوصاف انگار سه روز انوکسا نزدم و دو روز آسپرین نخوردم در طی خونریزی و لکه بینیم.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت