2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم من الان مرکز مام میرم و دکتر متین بهم اون آمپولو تجویز کرد من سونو دادم تو گزارش سونو هماتوم ا ...

ببهشید یه سوال داشتم شیاف پروژسترون وازینال باشه بهتره یا مقعدی ؟کسی می دونه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای عزیزم منم مثل تو شذم قطع میشه دوباره بازم شروع میشه ،هفته پیش لز چهارشنبه شروع شده هنوز شیافم می ...

عزیزم میشه سوالمو حواب بدین شیاف پروژسترون واژینال باشه یا مقعدی ؟کدوم بهتره ؟

اره عزیزم تا اخرشم اگه شکمت درد نداشت میتونی بزنی

سلام میشه راهنمایی کنید منو شیاف پروژسترون واژینال بهتره یا مقعدی ؟و اینکه بعد انتقال ۴ساعت با ماشین بیای خونه مشکلی ایجاد نمی کنه ؟

مبارکه عزیزم ایشالله به خوشی و سلامتی بغل یا بغلشون بگیری 

سلام میشه راهنمایی کنید منو شیاف پروژسترون واژینال بهتره یا مقعدی ؟و اینکه بعد انتقال ۴ساعت با ماشین بیای خونه مشکلی ایجاد نمی کنه ؟

ببهشید یه سوال داشتم شیاف پروژسترون وازینال باشه بهتره یا مقعدی ؟کسی می دونه ؟

بیشتر میگن واژینال ولی من خونریزی که کرده بودم گفتم میشه مقعدی بزارم گفتن آره فعلا دارم مقعدی میزارم ولی از اول واژینال بودم.

فکر میکنم فرق زیادی نداشته باشه چون اینجا بچه ها بعضیا واژینال میزارن بعضی مقعدی ولی بیشتر پزشکا الویت اول رو میگن واژینال. ببین خودت چجوری راحتی حالا

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بیشتر میگن واژینال ولی من خونریزی که کرده بودم گفتم میشه مقعدی بزارم گفتن آره فعلا دارم مقعدی میزارم ...

مرسی عزیزم من دیروز انتقال دادم ۴ساعت با ماشین دراز کش صندلی عقب اومدم خونه به نظرت مشکلی نداره ؟و اینکه شماهم انتی بیوتیک خوردین بعد انتقال ؟به من روزی یه آزیترومایسین داده !

سلام میشه راهنمایی کنید منو شیاف پروژسترون واژینال بهتره یا مقعدی ؟و اینکه بعد انتقال ۴ساعت با ماشین ...

گلم راجع به بعد انتقالت که با ماشین برگردی خیلی اطلاعات ندارم ولی مرکز ما میگفت اگه مسیر بیشتر از یکساعت میرید هر یکساعت یکبار پیاده شید از ماشین و چند قدم راه برید

نه بابا چند ماه چیزی نمیشه

عزیزم اگه زمان طولانی بشه از تخمککشی تا انتقال ،روی کیفیت تاثیر داره؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
مرسی عزیزم من دیروز انتقال دادم ۴ساعت با ماشین دراز کش صندلی عقب اومدم خونه به نظرت مشکلی نداره ؟و ا ...

عزیزم دیگه بهش فکر نکن ایشالله که خیره فکرم نمیکنم مشکلی باشه ایشالله بزودی بیای خبر مثبت شدنتو بدی. من نه بعد انتقال آنتی بیوتیک نخوردم گلم.

من خودم بعد انتقالم حواسم نبود دوبار خم شدم و کتونی هامو پا زدم یعنی میخوام بگم به اینا نیست خدا فقط باید بخواد ایشالله خدا برات خواسته عزیزم.

التماس دعا الهی تو این راه سخت همه نتیجه بگیرن اونایی هم که باردارن صحیح سالم بدنیا بیارن نی نیارو🥰😇

دوستان کسی بعد انتقال انتی بیوتیک داشته  ؟برا من گفت از دو روز قبل بخور اما دقیق نمی دونم بعد انتقال هم ادامه بدم ؟زنگ زدم مطب منشی گفت اره اما از دکتر نپرسید خودش جواب داد حالا نگرانم می تونید راهنمایی کنید 

نه گلم هیچ ربطی بین آنتی tpo و واکسن کرونا دیده نشده فعلا 😉😉😉 

زینب جون سلام چن تا سوال داشتم بعد انتقال شیاف واژینال یا مقعدی باشه ؟و اینکه با ماشین بیای مسیر طولانی بد نیست ؟و انتی بیوتیک بعد انتقال باید بخورم از دوروز قبلش داده حالا باز ادامه بدم ؟ و مولتی ویتامین چی اونم ادامه بدم ؟چون ویتامین آداره نگرانم ...