2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست
مرسی عزیزم من اینو از تو سایت رویان برداشتم نمیدونم چرا نمودارش نبود تو سایت خیلی لطف کردی عزیزم

ببین اونجا و کلا هر جای دیگه حضوری جواب کامل رو میدن

یادمه حتی زمان ما همون اعداد هم نمیزدن تو سایت

😅😅😅 شرمنده واقعا! میدونم وسواس بیخود به خرج دادم، ولی ذهنم ولم نمیکنه😁 نه دیگه نمیرم بتا مرسی ...

آفرین آفرین مامان گل 😍😍😍😍👏👏👏👏

حالا من یادمه قبل از بارداری و آزمایش خون بی بی چک نزدم 

ولی بعدش وقتی مثل شما استرس میومد سراغم بی بی چک میزدم 😅😅😅😅 میدونستم کار دقیقی نیست ولی همین که مثبت میشد آروم میشدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی خوشگلم😘😘😘😘مگه دوز سومم داره؟ اره من زدم ک ب امیدخدا یک ماه ازش بگذره برم هیسترو بعد انتقال

نه گلم من چون کادر درمان هستم 6 ماه بعد از دوز دوم، باید بوستر بزنم

فعلا تو ایران برای کادر درمان، افراد بالای 60 سال، و افراد با نقص ایمنی دوز بوستر میزنن

عزیز دلم خیلی خیلی ناراحت شدم😭

مرسی از همدردیت نیلو جون😘😘

انشالله برا شما بهترین پیش بیاد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی گلم ی سوال دیگه تشکیل شدن قلبم ب بتا ربطی داره یا ن اون زمان میبره 

سلام عزیزم قاعدتا رشد بتا با رشد سلولی جنین ارتباط دارد پس تشکیل قلب هم  شامل می شود اما  برای تشکیل قلب تا هفته نهم بارداری وقت هست آن شالله شما و میکاپ جان نیز با صدای زیبای قلب نی نی ها فضای مثبت به گروه بدهید و البته دوستان دیگری که منتظر تشکیل قلب نی نی هستن ،

سلام‌عزیزم من عصر میرم منتظرم همسرم بیاد باهم بریم ولی صبح بی بی چک زدم متاسفانه منفی شد بنظرم منفی ...

انشاءالله که هرچی صلاحته پیش بیاد

منم ازهمین منفی دیدن تست میترسم که تاالان تست نزدم طاقت دیدن تست منفی ندارم دیگه

خدا برامون بهترین هارو بخواد

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
 الهی بگردم، واقعا نمیدونم حکمت خدا چیه که اینقدر ما باید غصه بخوریم، هم روحا عذاب بکشیم هم جسم ...

آره واقعا نمیدونیم چه حکمتیه!

عزیزم انشالله شما خیلی زود به آرزوت برسی دلت شاد بشه😘😘 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
برای باردارا فایزر میزنن؟ 

هییییییییییی خواهر دست رو دلم نذار😔😔😔😔 

همون سینوفارم گیرتون اومد بزنین سریع

من خودم هم به همین حرفم عمل کردم، اولین واکسنی که گیرم اومد زدم، برای خانواده ام هم همین طور، نتیجه شد اینکه الان هممون نوع متنوع واکسنی زدیم، استرازنکا، سینوفارم، برکت 😅😅😅😅

به من و برادرم و مادرم و مادربزرگم، استرازنکا رسید

به همسرم و یکی از خواهر شوهر هام برکت رسید 

به پدرم و پدرشوهرم و مادرشوهرم و خواهرشوهرم، سینوفارم 

فقط خدا رو شکر میکنم هممون واکسینه شدیم

دوستان کسی هست با مورفولژی صفر هم ای وی اف جواب بده 

ما مورفو صفر بود !!دوبار انتقالام با گریدA بلاست منفی شد اما طبیعی باردار شدم دیروز ساک حاملگی و دیدم!!!! 

امیدتو از دست نده منم در اوج ناامیدی متوجه بارداریم شدم هنوز شوکم

مبارک باشه عزیزم خدا برات حفظش کنه 

مرسی عزیزم ایشالا هرچی خیره برا هممون پیش بیاد. 

شما هم وقتی میکرو میکنی مطمئن باش صفر مطلق نیست از تووش سالم در میاد پس اصلا بد به دلت راه نده