2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
سلام خانم ها  لطفا اگه میدونید راهنماییم کنید.  قرار بود بریم تو سبکل میکرو.  آزما ...

عزیزم منم اصلا حرفشو قبول ندارم من با همون مورفولوژی صفر الان معجزه خدا تو دلمه اونم بعد از کلی iui و یک بار ivf منفی

اما حسابی همسرم رو با مولتی ویتامین تقویت کردم 3 ماه تمام اسپریژن الکارنتین قرص رویال ژلی ویتامین سی و ای و کیوتن و زینک اینا معجزه کرد برای ما به نظرم عمل نکنن اصلا هرکی عمل کرده پشیمونه فقط تقویت 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من روز دوازدهم انتقال جنین بلاست هستم روز دهم و دوازدهم بیبی زدم منفی شد ممکنه آزمایش بر ...

سلام هدیه جان

من خودم عضو جدید گروه هستم اما مدتیه که پیام های دوستان را اینجا میخونم. تا جایی که من از بچه ها شنیدم، ممکنه. چون بی بی چک احتمال خطا داره و خیلی از دکتر ها میگن که اصلا بی بی چک نزنید و صبر کنید تا روز آزمایش. توکلت به خدا باشه عزیزم و سعی کن استرس نداشته باشی. انشالا بهترین ها برات اتفاق میفته.

کیا آمپول چسب جنین تزریق کردن؟؟پی آر پی با چسب جنین چه فرقی داره؟خوانشا جوابمو بدین 

Prp خون شمارو میگیرن پلاسماشو جدا میکنن تزریق میکنن داخل رحمتون که باعث جوان سازی رحم میشه

چسب جنین یه امپول هستش در اصل برای کسایی هستش که پیوند اعضا انجام دادن که بدن عضو پیوندی رو پس نزنه اثبات نشده اما میگن تاثیر داره تو مثبت شدن چون جنین هم یه جسم خارجیه

دونوع داره یا تزریق داخل رحمی یا روز انتقال تو بازو تزریق میشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام دوستان خوبید؟؟ من چندین ماهه که نبودم اخرین بار بهمن انتقال دادم دوتا بلاست نگرفت و دیگه بیخیال ...

مبارکت باشه معجزه خدا میدونم که مثله من الان تو یه شوکه بزرگی من فقط 2 روز به بیبی چکم خیره میشدم ایشالله که به سلامنی به دنیا بیاد این فسقل بامعرفت

بچه ها من دو تا گونال ٩٠٠ واحدي پلمپ دارم 

داخل يخچال نگهداري كردم 

ليبل ايناشم ميبينيد همه هولگرام داره 

تاريخم داره 

كسي خواست گونال اف استفاده كنه 

من خودم ٣٩٠٠ خريدم 

ولي خيلي پايينتر ميدم 

جون واسه من ديگه استفاده اي نداره 

واسه كسي كه استفاده داره قيمتش خوب باشه

سلام دوستان من تازه مثبت شدم و قراره چهارشنبه برم اولین سونو  همسرم گیر داده پنج شنبه باید بری ...

اگه مشکلی نداری چه اشکالی داره هر 1 ساعت توقف کنید یکم راه برو خسته هم شدی عقب دراز بکش گرچه با این وضع آسفالت جاده هامون صندلی جلورو بخوابونی ضربه کمتره به نظر من، اونجا هم حسابی استراحت کن حال هواتم عوض میشه

بچه ها من دو تا گونال ٩٠٠ واحدي پلمپ دارم  داخل يخچال نگهداري كردم  ليبل ايناشم ميبي ...

آیدیتون یادمون میمونه اگر کسی خواست حتما بهش میگیم چون واقعا گیر نمیاد و بعضیا هم مجبورا فقط همینو مصرف کنن🙏🙏

آیدیتون یادمون میمونه اگر کسی خواست حتما بهش میگیم چون واقعا گیر نمیاد و بعضیا هم مجبورا فقط همینو م ...

نه واقعا من خودمم به سختي پيدا كردم و از ترس اينكه كم نياد ٤ تا خريدم كه دوتاشو استفاده كردم 

خودم ٣٩٠٠ گرفتم ولي خيلي كمتر ميدم كه بشه كسي ديگه هم استفاده كنه

عزیزم دکتر گفت مورفولوژیش زیر یکه نمیشه باز دارو چند ماهه داد 

دکتر عوض کن چه ربطی داره مورفولوژی خیلی ها صفر بوده ولی جنین براشون تشکیل شده تازه اگه همه چی صفر باشه تو تسه نمونه پیدا میکنن مال همسر تو که صفر نیست همه چیش برو یه جای خوب تا همین یه ذره اسپرم از دست ندادی 

بچه ها من روز ۱۷ انتقال بودم الان آزمایش دادم منفی شدم انتقالم دو مرحله ای بود سه تا جنین انتقال دا ...

عزیزدلم خیلی خیلی متاسفم، از صمیم قلب برات دعا میکنم سال دیگه این موقع نینی یا تو بغل باشه یا تو شکمت

ایشالله انتقال بعدیت حتما مثبت میشی

هم پردنیزولون داشتی هم هیدروکسی، نه؟ انوکسا هم داشتی؟