2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046487 بازدید | 684516 پست
وای مامای جوووون خیلی خیلی خیلی مبارکا باشه عزیرم الهی بار‌داری راحتی داشته باشی و از لحظه لحظش لذت ...

ممنونم ماري جون🌺❤🌺ايشالله شما هم گل پسرات رو راحت به دنيا بياري و بغلشون كني

براي منم حالت ابسه شده و ميخاره ، سفت هم شده. ولي ميترسم گرمش كنم.

من چندجا برا تزريقات رفتم كفت حتما حوله گرم كن بزار چون پروژسترون چربه سرجاش ميمونه ولي خوله گرم كردن برام سخته من كيسه ابگرم ميزارم كه خودش كاور داره و حرارتو ملايم ميكنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ليلا جون ممنونم از توضيحات و راهنماييت الان جوابم رو گرفتم بتام دو برابر شده خدا رو شكر البته نه ا ...

شکر خدا عزیزم..........

دیدی؟

دیگه به بغل کردنش فکر کن........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها من تقریبا ۱۶روزه هرروز دوتا امپول پروژسترون پنجاه میزنم... از امروز صبح خیلی جاش میخاره ...

منتظر جون نه حساسیت به اون معنی فکر نکنم باشه که نیاز به تغییر دارو باشه.........

عزیزم اگه نکات تزریقو رعایت میکنی من یادمه اون موقع یه شربت پرومتازون تجویز شده برد برا خارش محل تزریق........

ماکزیمم دوز روزی سه قاشق بود ولی من یه قاشق که میخوردم تا چند روز دیگه خارشی در کار نبود......

میخوایی از دکترت بپرس ببین صلاح میدونه یا نه........

برا من که معجزه میکرد.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
براي منم حالت ابسه شده و ميخاره ، سفت هم شده. ولي ميترسم گرمش كنم.

عزیزم با خیال راحت کیسه بذار فقط جایی که روز قبل تزریق کردی امشب بذار......

تورک جان یه سوال چرا بعضی مرکزها 48ساعت بعد انتقال میدن بعصی ها سه روز بعد؟ 

عزیزم خیلی فرق نداره جنین دو یا سه روزه........

شاید روال کاریشونو اونجوری تنظیم میکنن.......

بچه ها من بايد هفته اينده برم ماموريت پرواز برام اشكالي نداره ؟

فکر کنم مشکلی نباشه ولی باز از دکترت بپرس......

ممنون انا جونم از راهنماييهاي شما خيلي استفاده كردم و ازمايشهاي انعقادي نشون داد كه مشكل دارم

فدات بشم عزیزم.........

دوستای گلم از تک تکتون که در حقم لطف دارین تشکر دارم........

سلام سوگل جون از تخمک هات چند تا جنین شدن؟ 

باران جان فقط دوسه تاش جنین نشدن. بقیه اش خدارو شکر جنین شدن. اینم بگم من مشکل تخمک گذاری یا تنبلی تخمدان و... اصلا نداشتم هر ماه سر موعد پریود می شدم. فکر کنم مشکل اصلی خودم ایمنی بوده احتمالا و اینکه من خیلی آدم عصبی و استرسی بودم ی سال گذشته زو این موضوع وقت گذاشتم. یوگا رفتم و روانشناس.

همسرم حجم اسپرمش خیلی خوب بود . مورفوشم نسبت به ی سری دوستان سایت بهتر بود مال ایشون ۵ تا ۶ درصد بود. گاهی می گم شاید گرفتگی لوله داشتم اما عکس رنگی ام خوب بود. ما حتی سه تا ای یو ای ناموفق داشتیم. حتی دکتر جن تی بهمون گفت اگر استرس نمی گرفتین با شرایط شما بارداری طبیعی هم داشتیم. اما دکتر اول من حنطوش زاده بود ۲ سال وقتم رو هدر داد. این ازمایش رو بده و ال و بل بعد واسه بارداری اقدام کن. اقدام کردم ۶ ماه خبری نشد بهش گفتم ی ازمایش واسه همسرم بده. بعد رفتیم جواب بردیم گفت از دست من کاری ساخته نیست برین متخصص نازایی من انگار پتک زدن تو سرم. اصلا خودم رو باختم.

حکمت ای وی اف رو نمی دونم چیه من تا حالا ۸ تا جنین انتقال دادم دوتاش فقط چسبید به رحم . با اینکه همیشه جنین هام گرید a بوده و بلاست. حالا دعا کنید این ختم به خیر بشه. 

بچه ها نمی دونم چرا  دچار وسواس شدم سر خوردن استرادیول .همش فکر می کنم  روزی 5 عدد خیلی زیاده .چون هر جا خوندم  همه روزی 2 یا 3 یا 4 عدد می خورند . شاید چون من از جنین فریز استفاده کردم اینقدر زیاده .