2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
از داداشم چخبر منوتو باهم پانگچر شدیم.کی میری انتقال؟

عزیزم من آبان به بعد میرم انشالله. شما انتقال دادی به سلامتی انشالله که خیره و مامان شدی❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونی چحالی بودیم امروز عزا دار بودم به شوهرم گفتم مشکی بپوشیم... 😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔

بابا ول کن دیگه این کارا چیه

منم یبار انتقالم منفی شد یبار آی یو آیم منفی یبارم سقط تو هفته ۱۸ داشتم

شد شد نشدم نشد دیگه آخه اینکارا چیه ‌...خدا نخواد نمیده دیگه کاریشم نمیشه کرد

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
بابا ول کن دیگه این کارا چیه منم یبار انتقالم منفی شد یبار آی یو آیم منفی یبارم سقط تو هفته ۱۸ داشت ...

شاید شما صبرت زیاده... 

ولی همه آدمها مثل هم نیستند و شرایط یکسانی ندارن... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
شاید شما صبرت زیاده...  ولی همه آدمها مثل هم نیستند و شرایط یکسانی ندارن...

خانومی اصلاناراحت نشوایشالله دفعه بعدی یه دوقلوخوشگل وتپل ومپل میادتودامنت خداروشکرجنین هم داری

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
خانومی اصلاناراحت نشوایشالله دفعه بعدی یه دوقلوخوشگل وتپل ومپل میادتودامنت خداروشکرجنین هم داری

فدات شم عزیز دلم 💋🙏❤️

مرسی از توجهت🙏

شاید شما صبرت زیاده...  ولی همه آدمها مثل هم نیستند و شرایط یکسانی ندارن...

میدونی من این دفعه پنجمه که انتقال میدم نمیدونم چی میخوادبشه بایددستتوبذاری روزانونت ودوباره پاشی مگه بگریه وناراحتی میشه کاری کرد

میدونی من این دفعه پنجمه که انتقال میدم نمیدونم چی میخوادبشه بایددستتوبذاری روزانونت ودوباره پاشی مگ ...

عزیززرم به سلامتی ایشاالله ایندفعه مامان میشی... 🤲🤲

قربون محبتت❤️🙏

عزیززرم به سلامتی ایشاالله ایندفعه مامان میشی... 🤲🤲 قربون محبتت❤️🙏

چی بگم الان که ۷روزه انتقال دادم وهیچ علایمی ندارم دارم دیوونه میشم نمیدونم چرامنفی میشم همه ی ازمایشای ایمنی وانعقادی دادم نمیدونم کجابرم چیکارکنم امروزخیلی گریه کردم

چی بگم الان که ۷روزه انتقال دادم وهیچ علایمی ندارم دارم دیوونه میشم نمیدونم چرامنفی میشم همه ی ازمای ...

الهی بمیرم برا دلت گلم

من تو همین سایت خوندم اونایی که بدون علائم بودن بیشتر نتیجشون مثبت بوده تا کسانی که پر از علائم بودن

من خودم پر از علائم بودم ولی منفی شدم، 

ایشاالله ایندفعه مامان میشی عزیزم،

مشکلتون چی بود جسارتا؟! 

چی بگم الان که ۷روزه انتقال دادم وهیچ علایمی ندارم دارم دیوونه میشم نمیدونم چرامنفی میشم همه ی ازمای ...

شما کودوم مرکز بودی گلم ؟! 

هزینه آزمایش ایمنی و داروهاش چقدره؟! 

الهی بمیرم برا دلت گلم من تو همین سایت خوندم اونایی که بدون علائم بودن بیشتر نتیجشون مثبت بوده تا ک ...

تنبلی دارم شوهرم کم تحرکی اسپرم یه بارباردارشدم ولی زایمان زودرس کردم دوقلوپسربودن

عزیزم از خداوند میخام که ایندفعه مامان بشی و دامنت سبز بشه، واقعا صبوری میخواد ولی من خودم رو می شنا ...

منم مثل شما بودم ولی با تمرین حل میشه اره به خاطر مشکل مالی که داشتم وگرنه از فردای منفی شدنم برای انتقال بعدیم پول جور کردن بودم سه تا جنین از انتقال اولم موند که قراره فردا انتقال بدم برای بار دومم رفتم دولتی از اول پانکچر شدم و سه تا جنینی که تشکیل شد انتقال دادن برام تو این سه سال دوبار پانکچر شدم و سه بار انتقال داشتم