2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046545 بازدید | 684524 پست
عزیزم من گرفتم روش نوشته لیپوونوس حالا نمیدونم بااینترالیپید فرق داره یانه بعد۱۰درصد هم هست یادم نی ...

دکترت گفته چند درصد؟ نهایتش اگه دکتر گفته ۲۰ درصد دو تا تزریق میکنی.

فکر کنم این اسم برندش باشه، زیرش رو بخون ببین چی نوشته

@زینبی_بابا    

عزیزم من خیلی بینیم کیپ میشه نمی تونم نفس بکشم 

سالین هم میریزم هیچ فایده ای نداره فقط نفازولین چشم میریزم خوب میشه میترسم ضرر داشته باشه چیکار کنم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من گرفتم روش نوشته لیپوونوس حالا نمیدونم بااینترالیپید فرق داره یانه بعد۱۰درصد هم هست یادم نی ...

البته اینترالیپید فقط چربی هست چیز خاصی نیست. ولی مستقیم وارد خون و بعدش کبد میشه و تاثیرش تقریبا مشابه پردنیزولون هست،

باران جون اول ازهمه ناشتا آب جوشیده ولرم بخور .انجیر خیس شده بخور .میوه و سبزیجات زیاد .سالاد کاهو ب ...

ممنون. سعی میکنم رعایت کنم.

ناشتا مجبورم قرص لووتیروکسین رو بخورم ولی انجیر خشک هر روز سعی میکنم یکی یا دوتا با صبحانه بخورم.

سالاد هم تقریبا یه روز در میون میخورم 

فردا بیبی بزنی احتمالا نشون میده. لرز یکی از نشونه های بارداری است. ان شااله که به سلامتی مامان شدی ...

واقعا راست میگی خودم که خیلی ناامید شدم با این لرز  خدا کنه اینی که شما میگید باشه 

بی بی رو حالا شاید روز 13زدم که دیگه مطمئن باشم حداقل یه هفته از تزریق hcg گذشته باشه 

عزیزم میشه بگی این دوستان چرا از علیرضایی ناراضی هستن؟ منم بعد بارداریkhooobiرفتم با علیرضایی ولی ...

تصمیم گرفتی با کی ادامه بدی

چون منم قطعا بتو همین چند روز باید تصمیم بگیرم با کی ادامه بدم

دکتر تمیزی که آخرین ویزیتم جایگزین دکتر علیرضایی بود به محض اینکه دستگاه سونو رو گذاشت تشخیص داد مشکل منو بعد از ۹ ماه رفت و آمد

الان منم موندم چیکار کنم خیلی دوس دارم نظرات بچه ها رو بدونم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
@زینبی_بابا   @تورک_آنا     سلام دوستان خوبید ؟با این توصیف یعنیی من هاشیماتو دا ...

سلام عزیزم خوبی ؟کی گفته هاشیموتو داری؟ 

لرزش دست داری؟ چشم ها بیرون زدگی پیدا کرده؟ عرق میکنی؟ 

لوپوس از کجا اومد؟؟ 

ببین گلم اگر نگرانی داری حتما برو متخصص ایمونولوژیست شما رو ویزیت کنه

نه بابا الکی نگران نشو  من خودم خود بیمار پندارم 🤣🤣🤣😜😜😜😜 عزیزم حالا که درمورد هاشیماتو ...

😂😂😂براي من ١٣٨ بود عزيزم والله من از دكتر غدد پرسيدم گفت اين يعني تا اخر بايد قرصتو بخوري نوعي ايمني هستش ديگه خطري هم نداره اطلاعاتم در همين حد داغونه😂😂

خداياشكرت....❤️ 
برای من سری پیش یه ساعته تموم شد 

بین توی برگه هام رو نگاه کردم، واسه من نوشته یک ساعت تزریق ولی فقط ۸ سی سی از اینترالیپید تزریق میشه و بقیه اش رو دور میریزند

یعنی از ۱۰۰ سی سی اینترالیپید ۹۲ میل رو در میریزند 

بله عزیزم حجمش 1 میل هستش تا بالای سرنگ انسولین پر میشه

نیلدا جونم با سرنگ دو سی سی خیلی راحت میکشیش بعد میتونی سر سوزن انسولین بزنی و تزریق کنی

گفتم شاید بدردتون بخوره

چون سرنگ انسولین یکم پیستونش که تا ته داره درمیاد برا تازه کارا بدقلقی میکنه

شما که الان دیگه استادی❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من بعد از روز 14 که ازمایش بتام شد 2 ومنفی بود دیگه داروهامو قطع کردم و از فردای ازمایش یعنی 20 مردا ...

سلام عزیزم خوبی ؟خیلی متاسفم بابت منفی شدنت😔😔😔😔

اما بهتره بری دکتر سونو بشی تا علت این همه خون ریزی معلوم بشه

آسپرین هم داشتی؟