2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
مقعدی بزار شیاف نمیدونم با دکترت مشورت کن ولی اینجا خیلی از بچه ها حتی لخته دفع کردن و جنین سرجاش و ...

خدا کنه برای منم جنین سر جاش باشه برام دعا کنید 🤲

خدایا راضیم به رضای تو🤲🤲🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان سوفی عزیزم شما تست سلامت جنین چراانجام نمیدین

بعد از سقط انجام دادم، تست ژنتیک کروموزومها رو چک کردند

کاملا سالم بود و جنسیتش هم پسر بود

جنین رو دادم به آرمایشگاه کریمی نژاد برای تست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام میگم اگه انتقال منفی باشه نباید خونریزی بکنیم مگه آخه جنین ک میگن با انتقال میچسبه ب رحم و جدا ...

نه عزیزم ربطی نداره..... 

من خودم دو تا منفی داشتم و تا وقتی پروژسترون داشتم اصلا خونریزی نکردم..... 

اتفاقا تو انتقال سوم که + شد هم قبل آز لک بینی داشتم هم بعد سونوی قلب به خونریزی افتادم..... 

یعنی گرفتن یا نگرفتن جنینی ربطی به خونریزی نداره..... 

جنین قرار نیست با انتقال حتما بچسبه..... 

برای + شدن اولا باید جنین سالم باشه.... 

بتونه لانه گزینی کنه..... 

رحم جنین رو بپذیره و پسش نزنه..... 

خونرسانی به جنین اوکی باشه که بتونه رشد کنه..... 

خلاصه باید شرایط اوکی باشه که + بشه..... 

انشالله که شمام + میشین..... 

و خبر بتای تپلت ن رو میدین! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

💕سلام دوستای خوبم،بچه هامن فقط باداروی استرومارین وپروزسترون پریدمیشم،کنسرتخمدان داشتم

حالاالان چن وقته بعضی ماهاکمردردشدیدمیگیرم داروم به نصف میرسه پریدمیشم دوباره داروهامم تموم میشه میشم،کسی هست مثل من بوده باشه این مشکلوداشته باشه؟ممنون میشم جواب بدین🙏🙏🙏

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم شما هیسترو و خراش هم انجام داده بودین؟

بله عزیزم البته من لاپراهیسترو وخراش هر سه با هم بود البته مهرماه انجام دادم بهمن انتقال دادم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
معلوم نیس عزیزم. دیروز بالاخره تونستم آزمایش کراس مچ رو بدم. معطل همینم وگرنه این ماه قرار بود انتقا ...

عزیزم این آزمایشا چیه من نشنیدم تا حالا برای چیه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خوبي جون شماهم امپول ريه زده بودي؟ چند هفته بسلامتي زايمان كردي؟

اره عزیزم حتما بزنین حتی تو این موقعیت تک قلوها هم بزنن.اینقدر زایمان زودرس تو بیمارستان بود و دکتر میگفت به خاطر استرس کروناست.امپول ریه زدنی خیالت راحته بچه زودرس هم باشه مشکلی پیش نمیاد نهایت وزنش کم میشه.من ۳۲و۳روز دردم گرفت تا۳۳هفته بستری شدم موندن.دقیقا۳۳هفته کیسه آبم پاره شد وزایمان کردم.فقط بعد امپول مواظب کرونا باشین چون ۶تابتامتازون میزنیم که کورتونه و سیستم ایمنی میادپایین

سلام. عزیزم من رفتم ازمایش کرونا رو‌ تکرار کردم و خداراشکر منفی شد. تخمک کشی رو انجام دادم و الان ۱۰ ...

عزیزم امید داشته باش..... 

من از دوستانی کسی رو میشناسم یه دونه جنین گرید سی فقط داشت انتقال داشت و باردارم شد..... 

شما هم بی داری هم سی اونم 10 تا..... 

پس ناشکری نکن عزیزم..... 

مهم اینه جنین سالم باشه.... 

گرید آنقدرها فاکتور مهمی تو گرفتن نیست..... 

جنین گرید آ باشه و ناسالم بهتره؟ 

یا گرید سی اما سالم؟؟؟؟؟