2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
قربونت برم دوست قشنگم چقد با حرفات اروم شدم انشالله که هممون حاجت روا شیم چقد خوبه اینجا و چنین د ...

فدات شم مهربونم الهی سال دیگه محرم نینیت بغلت باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من نمی دونم 🙈🙈🙈 کلا بی بی چک بلد نیستم لازمم نمیشد 🙈🙈🙈

مرسی .گلی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمها مریضهای دکتر عارفی یا دکترای دیگه که هیدروکسی کلروکین تجویز میکنند میشه لطفا دوزش رو ب ...

برای من نصف بود از ۹ هفته شد یک چهارم تا دیروز
از دیروز دکتر گفت یه هفته یه روز در میون
یه هفته دو روز در میون
و قطع بشه!عزیزم اینو از یکی از مریضایه غفاری گفته که این دارو رو مصرف کرده

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دیگه هیچ خبری مهم نیست بعد از ایستادن قلب بچه ام… چی بیام بگم مگه مهمه؟

عزیزم منم دیروز رفتم سونو ساک بارداری نبود 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم والا زمان ما هر کی پاهاش یخ میزد بهش تبریک می‌گفتیم.....  یا یکی شب قبلش با همسرش دعواش ...

ممنونم آنا جان ، درسته موهبت الهیه که حتی زمان اومدن جنین تا روز به روز بزرگ شدنشون حس میکنم😍توکلم بخداست 🙏

سلام خانمها مریضهای دکتر عارفی یا دکترای دیگه که هیدروکسی کلروکین تجویز میکنند میشه لطفا دوزش رو ب ...

خوبی مامان سوفی چه خبر چیکار میکنی. چن بار خواستم تگت کنم نشد چیکار کردی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
منم از فردا اشپزیمو خودم میکنم😉

کار خوبی میکنی فقط خم و راست نشو و وسایل سنگین بلند نکن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم فقط نصف قرص گفت؟  من نزدیک ده سالی میشه نصف میخورم اما اوایل بارداریم که به 5/5 رسید یعن ...

آره آنا جون نصفه قرص،با دکتر غدد ویزیت شدم،انتقال که نمیدم فقط میخوام برم سیکل پانکچر به نظرت دکتر زنان واسم سیکل پانکچر شروع میکنه یا نه؟؟