2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
ینی چی؟؟؟من هیچ دارو نمی‌خورم رازیانه نمیخوردم باید چ خاکی ب سرم کنم😢😢😢😢😢

عزیزم وهله اول آروم باش..... 

شب قبل آز میگی تنش داشتی خوب بی تاثیر نبوده..... 

شرایط آز رو فکر کنم رعایت نکردی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من دیگه نمیخوام ازمایشامو تکرار کن داروهامو قطع میکنم پری بشم  اگ قرار بود بتا بالا باش ...

کارت اشتباهه من دقیقا دوستم شرایطش مثله شما بود دکترش گفته بود داروهاشو قطع کنه و تموم ولی من بهش گفتم آنوکسا رو قطع کن و آز بتا بده اونم همین کارو کرد و دکترشم عوض کرد که اونم دوتا از براش نوشته بود الانم شکر خدا حال خودشو نی نی خوبه چند روز پیشم سرکلاژ کرد پس نکن این کارو عزیزم که بعدها حسرتشو نخوری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون عزیزم جواب آزمایشو بردم پیش دکتر شکر خدا مشکلی نداشت فقط یکم تیروئیدم گفت داره رو به کم کاری م ...

عزیزم من خودم ایرانی خودم..... 

معمولا جواب میده و خیلیا جواب گرفتن با ایرانی..... 

بعضیا که به ایرانی جواب نداده به جاش خارجی استفاده کردن.... 

اگه مشکل ضخامت نداری به احتمال ۹۹ درصد جواب میده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم شب انتقال یه تب و لرز خفیف کردم شوهرم هم ابریزش بینی اینا داشت محلش ندادیم خودش خوب شد

نمی دونم والا من سرفه میکنم شوهرم تستش مثبت شده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره عزیزم به خودم که نگفتن ولی داخل فاکتوری که گرفتم هزینه هچینگ لحاظ شده بود خدا کنه از اون دسته ب ...

ان شاالله عزیزم نگران نباش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان،من آزمایش قبل از پانکچر انجام دادم متوجه شدم تیروییدم کم کاره رنج آزمایشگاه تا ۶ هست ولی ...

سیکل رو به خاطر تیروئید کنسل نمیکنند ولی بهت قرص میدند که بخوری.

من هر روز میخورم، هفت روز هفته. 

فردا چشم انتظار بی بی توام عزیزم انشالله فردا خوش خبر بیای 😍😍😍😍😍😍😚😚

فدات شم عزیزم دعا کن مثبت شه اگه منفی شه دوباره باید برم پانکچر 

به خدا سپردم ان شاالله مثبت شه

عزیز دلم، اسمشو نشنیدم، ولی بی بی چک بذار، انشالله که مثبتی به امید خدا.

ممنونم عزیزم

دوستان من دیگه نمیخوام ازمایشامو تکرار کن داروهامو قطع میکنم پری بشم  اگ قرار بود بتا بالا باش ...

عزیزم این کارو نکن بعدا پشیمون میشی ادامه بده داروهاتو 

فکر کنم لانه گزینیت دیر بوده

کارت اشتباهه من دقیقا دوستم شرایطش مثله شما بود دکترش گفته بود داروهاشو قطع کنه و تموم ولی من بهش گف ...

اخه مگه نمیگن بتا هردو روز باید دوبرابر بشه خوب الان باید بتای من ۱۰۰۰۰میشد ک تو اون شرایطم صددرصد ساک دیده میشد

فدات شم عزیزم دعا کن مثبت شه اگه منفی شه دوباره باید برم پانکچر  به خدا سپردم ان شاالله مثبت ش ...

مثبتی انشالله عزیزم دعاگوت هستم انشالله فردا خوش خبری😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم من خودمم فقط چشم و هواسم به بدنمه هر چیز کوچکی که همیشگی و طبیعیه ربط میدم به مثبت منفی بودن م ...

عزیزم اصلاااااا دنبال علائم نباش

بیخیال باش و بسپر بخدا چون شما هیچ نقشی نداری فقط اون باید بخواد 

مثبتی انشالله عزیزم دعاگوت هستم انشالله فردا خوش خبری😍

ان شاالله ممنون عزیزم