2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
مامان سوفی خیلی برات ناراحت شدم عزیزم تا حالا pgs یا pgdکردی ببینی علت چیه شما مشخصه رحم خوبی داری ا ...

کلی مشورت کردم با دکترها گفتند جنین دستکاری میشه و خراب میشه 

ممکنه اصلا نگیره چون دستکاری شده

گفتند نمیخواد…

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم،اگه تا فردا پریود نشدم قصدم اینه حتما روزه بگیرم(البته قبلا هم گرفتم) الهی خدا دخترتون ر ...

ممنونم عزیز دلم ، ان شاالله خیلی زود دلتون شاد بشه و به خواسته هاتون برسین

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
منم حالم خوب نیست پیام‌ اون دوستمون ویهان بعد مامان سوفی بعد شما خیلی ناراحتم همش گریم میاد خودم همی ...

نه عزیزم

من بعد این داغ بیشتر به وجود خدا پی بردم

من کلا ۲۴سالم ولی خیلی سختی تو زندگیم کشیدم از وقتی سر از زندگی دراوردم دیدم بابام جانباز اعصاب و روان و زندگی سخت تا بابام شفا گرفت و زندگیمون رنگ گرفت افتادیم تو درد و رنج دیگه

ولی باز شکرررررر ماها عاقبتمون زیباتره شک نکن

خدایی که گفته حتی خاری که بره تو پای بنده ام هم اون دنیا از گناهش کم میکنم پس خیلی رحیم و حکیم و عادل

توهم صبرتو در برابر داغ برادرت و بقیه سختی های زندگیت زیاد کن میبینی که ناخواسته دلت آروم میشه

دلتنگی هست بریدن هست ولی موقتی بعد دلت آروم میشه دوباره پناه میبری به آغوش خدا

عزیزان ماهم جاشون خیلی خیلی بهتر پیش خدا ما بازماندگانیم که فقط بیچاره ایم از ندیدنشون و فکر میکنیم موندگاریم تو این دنیا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مرسی گلم اینکه بلاست نشدن دلیلش کیفیت پایینه؟

آره عزیزم ، خوبیش اینه ک دیگه بعد از بلاست از کیفیتش خیالت راحته 

راستی یادم رفت بگم امروز معلوم شد دو تا بودن 😭 یکیش مثل قبلی پوچ بود و یکیش که جنین داشت قلبش ابست ...

ناراحت نباش ببین جنینهات مورد داشتن به خدا من پسرم رو که حامله شدم از هفته پنج که قلبش خیلی میزد یه جورایی احساس کردم مشکل داره و خلاصه سقط نشد و به دنیا اومد ...گلم بچه ام بعد ۲۵ روز هیدرو سفال شد ...هر هفته که می گذشت یه سیستم بدنش از کار میفتاد...یه هفته بلعش یه هفته صوتش...بچه ام گریه میکرد و جیغ میکشید بدون صدا ...آب شدم پیر شدم به خدا التماس میکردم و می گفتم خدایا چی از جون این بچه میخوای جونشو بگیر دیگه...خیلی سخته یه مادر اینجوری بگه...خلاصه میخوام بهت بگم کاش همون اول قلبش از کار میفتاد و اینقدر تو این دنیا اذیت نمیشد...حالا شما هم مطمئن باش درمان کنی جنینهای سالم و سرحال برات تشکیل میشه و یه عمر خوشبختیشونو میبینی.

سلام عزیزم ،تو تله سیاهی دندون با قطره آهن نرو گلم مسواک بخر برای بچه با خمیر دندون مخصوص حتما براش ...

ممنونم زینب جانم الهی ک همیشه تنت سالم باشه و دلت شاد، من یکی ک همیشه مدیون لطف و کمکهای شما هستم ، راستش از اونروز ک به شما گفتم قطره رو قطع کردم بچم بداخلاق شده حس میکنم ناراحته ، خودمم فهمیدم اشتباه کردم ، فردا ان شاالله حتما میرم لیپوزوفر میخرم ، بازم ممنونم عزیزم ، راستی شما مولتی هم میدادین؟ شیر شب رو هم قطع کردین؟

نه عزیزم من بعد این داغ بیشتر به وجود خدا پی بردم من کلا ۲۴سالم ولی خیلی سختی تو زندگیم کشیدم از و ...

ای خواهر چی بگم من فقط تنها آرزوم اینه که بمیرم و برم اون دنیا ببینم حکمتش چی بوده همین

عزیزمی انشالله که دسته گلات رو صحیح و سلامت به دنیا بیاری فردا هم همه چی برات خوب باشه.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
گفت وقتی دفع کردی جنین رو ببر آزمایش ژنتیک آزمایشگاه کریم نژاد اینجوری معلوم میشه مشکل زنتیکی بوده ...

آره کریمی نژاد کارشون خوبه ...حتما پیگیری کن و نمونه سقط شده رو ببر

کلی مشورت کردم با دکترها گفتند جنین دستکاری میشه و خراب میشه  ممکنه اصلا نگیره چون دستکاری شده ...

نه عزیزم این چه حرفیه منم پی جی دی کردم چون فرزند دومم بود ترجیح دادم حالا که هزینه میکنم با جنسیت دلخواهم انتقال بدم یکی از جنین های منم مشکل داشت و برام انتقالش ندادن اگه پی جی دی نمیکردم ممکن بود انتقال بدم اونوقت تو ان تی یا انومالی بگن سقط و واقعا اینجوری سخته  اون یکی که سالم بود رو انتقال دادم وهمون بار اولم مثبت شدم شما شرایط رحمت خوبه که زود باردار میشی به نظرم اینجوری خیلی بهتره تا انتقال بدین بعد نا امید بشین من دیدم کسایی که این مشکلات رو داشتن دکتر ژنتیک پیشنهاد pgsبهشون میداد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
ناراحت نباش ببین جنینهات مورد داشتن به خدا من پسرم رو که حامله شدم از هفته پنج که قلبش خیلی میزد یه ...

😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😭😭😭😭