2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046544 بازدید | 684524 پست
ويتامين E ميتونه نارسايي قلبي براي جنين ايجاد كنه بعد انتقال نبايد خورد

اهااا چ جالب نمیدونستم..مرسی عزیزم..منم هفته ی آینده اگر مشکلی نباشه انتقال دارم..ب توصیه شما پیروکسیکام رو میخوام یک ساعت قبل انتقال..الارژنین و کیوتن هم بغیر ازرداروهام میخورم..توصیه ی دیگه ای داری عزیزم ؟؟؟🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام سیلویا جان..عزیزم چرااا باید قطع کرد ویتامین E???  

مصرف زیاد مکمل ویتامین E در ۸ هفته اول بارداری ممکن‌است ۱٫۷ تا ۹ برابر خطر ابتلاء به ناهنجاری همراه تولد قلبی در کودکان را افزایش می‌دهد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا خواهر زادت سالم باشه عزیزم 😍 برادرزاده منم ۴سالشه همش میگه عمه نی نی شما و دایی کجاست؟میگم ...

اوووووووخخخخخیییی عزیزدلم😍😂😂😂😂 قربونه مسافرت گفتنش

چقدر شیرییییینننن😋😋😋😋

انشالله نی نی عمه اش زودتر میاد همبازیش میشه😘😘😘

کاملن حستو میفهمم منم از این رازا دارم🙈🙈🙊😉😉

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
هیچی علائم نداشتم،دو دفعه قبلی که انتقال داده بودم کلی علائم داشتم و نشد

تبریک می گم عزیزم،  به سلامتی خداروشکر 💚

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
فکر نکنم عزیزم چون مال من خرداد ۹۹ آز دادم ۲/۷ بود پیش خانم دکتر هم که رفتم همون بود گفت ذخیرم خوبه ...

خوب خداروشکر فکر کردم خیلی زود پایین‌ میاد . اره اصلا اعتمادی به ازمایشگاه ابن سینا ندارم . حتما میگم دوباره آزمایش برام بنویسه. مرسی فدات شم

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام ب همگی من تازه عضو سایت شدم برای باردار شدن به ابن سینا میرم و دکترم هم دکتر انصاری پور هستش ام ...

@رزقرمزرنگ   سلام عزیزم، بی زحمت دوستمون رو راهنمایی می کنی  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خوب خداروشکر فکر کردم خیلی زود پایین‌ میاد . اره اصلا اعتمادی به ازمایشگاه ابن سینا ندارم . حتما میگ ...

بهش بگو اگه نیاز باشه برات مینویسه. چون توی سونو هم مشخصه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام ب همگی من تازه عضو سایت شدم برای باردار شدن به ابن سینا میرم و دکترم هم دکتر انصاری پور هستش ام ...

عزیزم بسلامتی انشالله کارات پیش بره . پانکچر شدی چند تا نی نی تشکیل شده برات ؟

خدای من خدای معجزه هاست .